2821
2789
عنوان

بارداری

149 بازدید | 11 پست

من 25سیکلمه و ی هفته هر از گاهی سرگیجه و تهوع میادسراغم و حالت نفخ معده و کمرم ب شدت درد میگنه و از طرفی هر از گاهی تخمدان و رحم حالت گرفتگی پیش میاد...ب نظرتون باردارم؟همش حس میکنم دارم پریود میشم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

امیدوارم مثبت بشه 

منم 22 سیکلم علائم شمارو دارم امروز ازکنجکاوی غروب بی بی چک مدی کور استفاده کردم سریع یه هاله کمرنگ انداخت

خدایا هرلحظه هرثانیه مراقب نی نی ام باش به خودت سپردمش❤️🧿.... پسرکوچولوی مامان 28 هفته بدنیا اومد.روزای سختی هست ولی منو قهرمان کوچولوم میگذرونیم💪🤱
منم 22 سیکلم علائم شمارو دارم امروز ازکنجکاوی غروب بی بی چک مدی کور استفاده کردم سریع یه هاله کمرنگ ...

من ک هر چی میزنم منفیه اینقدر علائم دارم ک شاید ۹۰ درصد علایم رو دارم . بچه ها بی بی مدیکور حساسیتش بالاتره؟

من ک هر چی میزنم منفیه اینقدر علائم دارم ک شاید ۹۰ درصد علایم رو دارم . بچه ها بی بی مدیکور حساسیتش ...

مهمترین علامت برای من درد سمت چپ شکمم بود که خوندم برای رباطا اطراف رحم وتخمدانه شدیدا هم گرسنه میشم وتکرر ادرار درد سینه هام کم شده کمرم هم گاهی میگیره امیدوارم باردارباشم امروز صبحم بیبی چکم مثل قبلیا هاله انداخت آنشاأالله برای شما زودی نشون بده

خدایا هرلحظه هرثانیه مراقب نی نی ام باش به خودت سپردمش❤️🧿.... پسرکوچولوی مامان 28 هفته بدنیا اومد.روزای سختی هست ولی منو قهرمان کوچولوم میگذرونیم💪🤱
مهمترین علامت برای من درد سمت چپ شکمم بود که خوندم برای رباطا اطراف رحم وتخمدانه شدیدا هم گرسنه میشم ...

دقیقن من بشدت گرسنه میسم اکثر اوقات کمرم میگیره 

و زیر شکمم تیر میکشه 

اره خب ولی من هنوزم سر درد و سرگیجه و تهوع رو دارم هر چند ساعت یهو میاد سراغم کمر درد هم دارم علاوه بر اون ترشحم دارم اما نه پریود شدم ن بیبیک نشون داد قرص لتروزول هم این ماه مصرف کرده بودم فولیکولم خوب بود نمیدونم خدا چی میخاد 

2825
2823
2791
2779
2792