2777
2789
عنوان

ثبت نام زبان برای پسر ۶ سالم

291 بازدید | 42 پست

سلام خانوما میخواستم از امسال پسرم زبان ثبت نام کنم ادامه بده کلا الان ۶سالش به نظرتون خوبه از الان زبان یادبگیره از مهرماهم میره اول ابتدایی

نه خوب نیست

چرا؟

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا؟

یکی از فامیلامون رفت بچش زده شد چون انگلیسی فارسی قاطی شد هیچی نمیفهمید میگن کلاس دوم بهترین زمانه

یه دختر17ساله هستم♡ رفیقنی نی یار پنج و نی نی یار شب😁😍 زود تاپیکای بدو گزارش میدم براشون🥰😍
نه خوب نیست

خیلی هم خوبه پسر بزرگم از شش سالگی رفت الان ۱۴ سالشه داره کتاب بزرگسالان رو میخونه و به شدت از این پیشرفت راضیه ،همکلاسیاش تازه دارن حروف الفبا رو یاد میگیرن

پسر منم ۵/۵ سالشه دو ماهی هست می‌ره ،من که راضیم خیلی پیشرفت کرده  ولی حتما حتما ادامه بده حتی ...

آره میخام کلا ادامه بده به درس کلاسش لطمه نزده مممنونعزیزم که جوابدادی

پسر منم ۵/۵ سالشه دو ماهی هست می‌ره ،من که راضیم خیلی پیشرفت کرده  ولی حتما حتما ادامه بده حتی ...

چه خوب 

پسرمنم پنج و نیم سالشه اما نمیدونم چ کلاسی بفرستم ورزشی یا زبان 

چن مدته میفرستینش زبان؟

خیلی هم خوبه پسر بزرگم از شش سالگی رفت الان ۱۴ سالشه داره کتاب بزرگسالان رو میخونه و به شدت از این پ ...

من کسی ک دیده بودمو گفتم من میگم هشت سالگی بهترین سنه

یه دختر17ساله هستم♡ رفیقنی نی یار پنج و نی نی یار شب😁😍 زود تاپیکای بدو گزارش میدم براشون🥰😍
سلام ،بله اگه علاقه داره خیلی هم خوبه،پسر منم شش سالشه یکسال ونیمه که کلاس زبان میره

عزیزم پسرشما یکسالو نیم راههو رفته، این بچه همزمان میخاد نوشتن فارسی هم یادبگیره و یخورده براش سخت میشه تا بخاد راه خودشو پیدا کنه و ممکنه اصلا ب همین دلیل از اونی ک اولویت داره زده بسه کلا 

به هرروز این شانس رو بده 💖تازیباترین روز زندگی ات شود⁦⁩💹💞
آره میخام کلا ادامه بده به درس کلاسش لطمه نزده مممنونعزیزم که جوابدادی

نه لطمه نمیزنه چون هفته ای دو جلسه ۱/۵ ساعتها می‌ره ،البته پسر بزرگم رو میگم ،کوچیکه هنوز مدرسه نمیره ،قصد دارم مزارم بره پیش دبستانی به جاش بره مهد زبان