2777
2789

تا الان ک جالب بود

اگ در ادامه گند نزنن

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !

عالیییی ارههه

🥺بخاطر  قیافه ام اسم کاربری  انتخاب کردم (اشتباه تایپی زیاد دارم😁چون تند تند تایپ میکنم )اگر میشه برای زندگیم یه صلوات مهمونم کنید طولی نمیکشه ولی برای من یه دنیا ارزش داره امید وارم به تک تک ارزو هاتون برسین 😍به هم احترام بزاریم دل کسی رو نشکنیم تا خدا هوای دلمون رو داشته باشه 🙏❤به تفاوت سلیقه ها به نظر های هم احترام بزاریم این با فرهنگ بودنمون رو میرسونه آرزوم برای نی نی سایت اینه که کم تاپیک😐 (مادرشوهر خواهر شوهر جاریم منو زد پدرشوهرم فلان کار کرد کم بزنن خانواده شوهر دشمن نیستن ولی دوستم نیستن یه چیزی مثل یه اشنای دور رفتار کنین که هم به خودتون احترام بزارین هم به اونا (اینم بخاطر اونایی عاشق این موضوعاتن باید بگم چیز جالبی نیست جزء دشمنی و کدورت و نابودی خودشون)📚عاشق کتاب خوندن و رمانم اهل مطالعه ام کتاب های زیادی درمورد روانشناسی .زنان.زندگی.اعتماد به نفس مطالعه کردم  رمانممم که تا دلتون بخواد خوندم در ضمن اولین کاربریم نیست این سومیه ولی متاسفانه بخواطرحرفای حقی که زدم تعلیق شدم 🤐و این کاربری رو واقعا دیگه دوست دارم😂حاضر نیستم از دستش بدم (با هر کسی با توجه به رفتارش احترام میزارم یکی یه قدم برداره دو قدم براش بر میدارم😉👌خوب دیگه خیلی سخنرانی کردم😂💋بای بوس بهتون دوستای خوبم برای هم انرژی مثبت باشیم❤☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی تعریف میکنن

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*