2777
2789
عنوان

تموم کنم؟

111 بازدید | 10 پست

سلام.

من ۲۴ سالمه.

با یه آقایی در ارتباطم اونم ۲۴ سالش هست. قصدمون خیلی جدی هست و قراره بعد از گرفتن مدرک ارشدش بیاد خواستگاری.

ما زیاد با هم تلفنی صحبت نمیکنیم و حضوری هم نمی‌بینیم همو شاید‌ سالی یک بار. تصویری هم تاحالا صحبت نکردیم دلیل همشون هم این هست که خودم راحت نیستم. اونم خیلی اصراری ندارم میگه نمیخام اذیتت کنم. اصلا کلا رابطمون رو‌ یه رابطه ی عادی‌ نگه داشتیم تا وقتی رسمی بشه.

ولی خب میگه خیلی‌ دوستم داره و داره بخاطرم تلاش‌میکنه، من یکم لجبازم اما اون همیشه کنار میاد و مهربون و با درک و شعوره.

بعد دیشب من یه عکس گرفتم از خودم واسش فرستادم، خیلی کم عکس میفرستم. قبلا خیلی خیلی ذوق‌ میکرد.

الان دیشب‌ فقط گفت ای جان و هیچی دیگ نگفت.

از دیشب همش تو فکر هستم ک تموم کنم این رابطه رو.

من عشق و محبت توی رابطه خیلی واسم مهمه. خیلی دختر احساساتی ای هستم. اگرم زیاد توی رابطم نشونش نمیدم چون همش اون میگه بذار‌ نگهش داریم برای بعدا. البته نمیدونم انقدر هردومون درگیر زندگی و درس و کار هستیم خیلی هم وقت ندارم نشون بدم. خلاصه که از دیشب خیلی دلم شکسته ک عکسمو دیده و فقط گفته ای جان. کلی هم عذر خواهی کرد بعدش‌ ولی دیگ مهم نبود واسم.

شما جای من باشین عکس بگیرین با ذوق بفرستین فقط بگه ای‌جان تموم نمیکنین؟

مرسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حقیقتا حس کردم ۱۵سالته

سر ی عکس میخوای کات کنی همین بهتر ک کات کنی پس فردا زنش میشی سر یه چی بیخود تر میخوای ازش جدا شی

وا این حرکات بچه کانع چیه

⁦⁦←⁩⁩میخواهم رویاهایم را به موهایم سنجاق  کنم⁦🌈🎡🎠🖇️
ب این علت تموم نمیکنم  ولی ب علت این ک رابطمون انقدر مزخرف پیش میره و اصلا وقتی واسه شناخت هم ...

قضاوت نکنین. ما سه سال هست با هم هستیم قبلشم دو سال دوست عادی و همکلاسی بودیم و شب و روز با هم حرف میزدیم و همو کامل شناختیم و چسبیدیم به زندگیمون

حقیقتا حس کردم ۱۵سالته سر ی عکس میخوای کات کنی همین بهتر ک کات کنی پس فردا زنش میشی سر یه چی بیخود ...

سر یه عکس نیست. شما باشین‌حس‌‌ نمیکنین دوستتون نداره ک ذوق‌نکرده؟

قضاوت نکنین. ما سه سال هست با هم هستیم قبلشم دو سال دوست عادی و همکلاسی بودیم و شب و روز با هم حرف م ...

عزیزم قضاوت نیست طبق تجربه میگم تا با خودش و خانوادش از نزدیک ارتباط نگیرید متوجه خیلییییی چیزا نمیشید

خود دانی 

موفق باشی