2777
2789

من دیپلم ردی ام...  برای اینکه بتونم دیپلم بگیرم باید سه تا درسو دوباره امتحان بدم اگر قبول شدم دیپلممو میدن 

بعدش میتونم ادامه تحصیل بدم به نظرتون؟؟؟ ینی درس بخونم و کنکور بدم یا محدودیت سنی هس؟ اصلا به نظرتون کار عاقلانه ایه؟ حس میکنم خیلی در حق خودم ظلم کردم که ادامه تحصیل ندادم با اینکه شوهرمم مخالف نبود... دلم میخواس معلمی پرستاری کارمند بانکی چیزی بشم ولی ادامه ندادم و الان تازه به سرم زده برم ادامه تحصیل بدم

ذهنِ تو یه باغِ و افکارت مثلِ بذر!!تو انتخاب میکنی تویِ باغت گُل بِکاری..یا علفِ هرز...!!  

فامیل داریم ۶۰سالشه دانشجوعه این حرفا چیه

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اتفاقا عالیه😍

هیج وقت دیر نیست

به ۱۰ سال دیگه فکر کنین که میتونین یه فرد بیکار و بی تحصیلات باشین یا یه مدرک خوب و شعل آبرومندانه داشته باشین

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

تربیت معلم فک کنم محدودیت سنی داره

این مطابق قانونه که سربازا به مردم بیگناه شلیک‌ کنن؟ولی ایستادن مقابل اینکار بر خلاف قانونه؟اصلا قانون چیه؟قانون واسه محافظت از مردم تعیین شدهوی کور و کر است ، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند. او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می‌گوید که: از سیاست بیزار است.چنین آدم سبک‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنان فاحشه و کودکان خیابانی می‌سازد، قتل و غارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.. ‏هی درحال بیخیال شدنم. بیخیال شدن خریدن چیزی که میخواستم بخرم. بیخیال شدن سفر. بیخیال شدن مهاجرت. همه‌ی چیزایی که نیازشون دارم دارن ازم دورتر و دورتر میشن و مهم نیست چقدر تلاش کنم. دیگه بهشون نمیرسم.

هدفت از درس خوندن چیه؟؟ هدفت اگه کاره که خیلی دیرشده برو دنبال یه هنری چیزی .اگرهم فقط درسه و مدرک بازم منطقی نیست اونقدر پول خرج کنی

تو زندگیم نخواستم با حرفام با کارام دل کسی رو بشکونم .در جواب کسی که ظالمه و منطق حالیش نیست فقط سکوت میکنم و میگذرم🚶🚶انسانیتم رو با هیچچچچی عوض نمیکنم.

نه برای چی دیونگی من چهل سال به بالا میشناسم ادامه تحصیل دادن تو که سنی نداری

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

اتفاقاً فکر خوبی کردی یه مادر باسواد و کتاب خون خیلی بهتر و آگاه تر از یه مادر بی سواده به نظرم حتما ادامه بده حس خوبی هم میده بهت اعتماد به نفست بیشتر میشه و اینکه هنوز سنی نداری،،طرف تو ۶۰یا ۷۰ سالگی میره دنبال درس