2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

طنز فقط ته دیگمو پس بده رو خوندم

اکه طنز نخوای

عابر بی سایه

این مرد امشب میمیرد

رگ پنهان

یاسمین

طلایه

نیلوفر آبی

متاهل💍❤  در قیامت عابدی را دوزخش انداختن ، هرچه فریادش جوابش را نمیپرداختن، داد میزد خوانده ام هفتاد سال هرشب نماز ، پس چه شد اینکه ثواب آن همه راز و نیاز ، یک ندا امد چرا تهمت زدی همسایه ات ، تا شود این گونه  حالت این جهنم خانه ات ، گفت من در طول عمر گر زدم یک تهمتی ، ظلم باشد زان بسوزم ای خدا کن رحمتی ، آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت بر او ، طفلکی هفتاد سال جمع کرده بودش ابرو...

موافقم

رمانای خوب معرفی کنین دوستان

ازاین چرت و پرتا نه ها😐دخترخوشگل و پولدار و همخونه ای نباشه لطفا😂

من رمانایی که خیلی دوسشون داشتم:تاته دنیا...دالان بهشت...همخونه...قرارنبود توسکا جدال پرتمنا و روزای بارونی(اینارو دوران بچگیم خوندم 😐الان که فک میکنم میبینم واقعا بچه بودم که سلیقم این بوده)

الان دارم عبور از غبار میخونم اینم رمان خوبیه

راستی رمان های پگاه هم خوبه 

♡ خدایا شکرت ♡
موافقم رمانای خوب معرفی کنین دوستان ازاین چرت و پرتا نه ها😐دخترخوشگل و پولدار و همخونه ای نباشه ل ...

مومیایی

ماه طوفان

کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊     °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•°
همشونو خوندم من بجز رگ پنهان چجوریه اون؟

در مورد دختری ب اسم الینه ک تو شرف ازدواجه ولی توی جای خصوصی بدنش یه خال داره ک الین خودشم خبر نداره

ولی یه مرد غریبه این رو واسه نامزد الین فاش میکنه و کلی اتفاقا میوفته

خیلی خیلی قشنگه رمانش

اگه رمان جدیدی ک داستانش متفاوت باشه بهم بگو

هرچی رمان‌پیدا میکنم‌همشون تکرارین

متاهل💍❤  در قیامت عابدی را دوزخش انداختن ، هرچه فریادش جوابش را نمیپرداختن، داد میزد خوانده ام هفتاد سال هرشب نماز ، پس چه شد اینکه ثواب آن همه راز و نیاز ، یک ندا امد چرا تهمت زدی همسایه ات ، تا شود این گونه  حالت این جهنم خانه ات ، گفت من در طول عمر گر زدم یک تهمتی ، ظلم باشد زان بسوزم ای خدا کن رحمتی ، آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت بر او ، طفلکی هفتاد سال جمع کرده بودش ابرو...
مومیایی ماه طوفان

ماه طوفان چجوریاس

ماه طوفان چجوریاس

عاشقانه یه لات خیابونی با یه دختر کارمند بانک طور

نوع عاشقانش متفاوت بود برام جذاب بود

مومیایی اگه نخوندی قشنگه ولی اگه زود تو جو رمان میری نخون که افسرده میشی😅

کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊     °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•°
دالیت  و مرگ خورشید رو بخون

ماه طوفان رو خوندی الان دیدم واسه زینب ایلخانی یه رمانای اون خیلی قشنگ‌میشه

ولی پولیه

عاشقانه یه لات خیابونی با یه دختر کارمند بانک طور نوع عاشقانش متفاوت بود برام جذاب بود  مومیا ...

مومیایی رو خوندم

هرچی خوب هست رو خوندم دیگه نیس پیدا نمیکنم😂

ماه طوفان رو خوندی الان دیدم واسه زینب ایلخانی یه رمانای اون خیلی قشنگ‌میشه ولی پولیه

ن نخوندم منم خیلیا رو خلاصه اش رو میخونم تا میام دان کنم میبینم پولیه بایر بخرمش مسخره هااا ضد حال میزنن 😂😂😂😂😂