2777
2789
عنوان

به نظرتون این بی بی چک مثبته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 59 پست
میسپرم به خدا..هرجور خودش صلاح بدونه ببره جلو 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر 

هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 

انشاالله شماهم باردار میشی و به بچه سالم و صالح خدا بهتون هدیه میکنه

هرلحظه که تسلیمم درکارگه تقدیر/آرام‌تر از آهو، بی باک ترم از شیر 🌿هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر /رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 🌿                                                                                                         در قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترم خیلی خوبه،خیلی قبولش دارم،اونم واسم آمپول نوشت،ولی نمی‌دونم چرا دلم نمیره که برم بزنم..میگم بد ...

نه بابا بزن وگرنه فعلا فعلا ها نمشی

خواستن شجاعت میخواد داشتن لیاقت👌❤
سلام عزیزم مثبته برای منم اینطوری شد خیلی کمرنگ بود و من مامان شدم به شدت رنگش نیست.

اخه می‌دونی مال من بعد از ده روزه

وقتی  ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه    
نه بابا بزن وگرنه فعلا فعلا ها نمشی

برم زعفرون بخورم؟که بشم ولی آمپول نزنم؟

وقتی  ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه    
هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر  هر لحظه که می کوشم در کار ک ...

ممنونم از شعر قشنگ و دعای خوبت..ایشالا بهترین چیزا برا خودت♥️

اونم بخور ولی امپول هم بزن چیز خاصی نیس

میدونم،راستش از آمپول میترسم🙈

گمونم بچو سر کارمون گذاشته قایم موشک بازی در میاره،یه روز مثبت میشه،ی روز منفی 

سالی ک نکوست از بهارش پیداست معلومه ک یه بچه وروجک تو راه داری عزیزم مبارکه  مثبته خیالت تخت

وایییی منم میترسم🤣🤣🤣🤣ولی بزن تا زود بشی

حالا قراره بریم مسافرت..میرم بعد ک برگشتم میزنم..میترسم الان بزنم بعد پریود بشم زهر مار بشه سفر

سالی ک نکوست از بهارش پیداست معلومه ک یه بچه وروجک تو راه داری عزیزم مبارکه    مثب ...

میدونستی اسم من نازگله؟اینجا مستعار گذاشتم..خیلی حرفت انرژی خوبی داشت..ممنونم ازت :)✨

باشه قبل هر اقدامی برو آزمایش خون بده و اصلا سرخود اقدامی نکن که پشیمون بشی.

دیشب ساعت۷ عصر دادم،منفی بود :(