2777
2789
عنوان

مشکلات زندگی

157 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

من احساس میکنم خیلی آدم احساساتی و وابسته ای هستم،حالم از خودم بهم میخوره اگه با شوهرم دعوام بشه داغون میشم،اگه کسی بهم حرف بدی بزنه خیلی تو روحیم تاثیر میزاره،اخیرا خیلی حساس شدم شاید یه نفر حرفی که میزنه بی منظور باشه ولی من منظور دار میگیرم و خیلی رو اعصابم تاثیر می‌زاره و ناراحت میشم ،تو کار همه‌ی خانوادم دخالت میکنم و زمینه رو برای ناراحتی خودم آماده میکنم ،شوهرم همیشه ازم انتقاد می‌کنه و اینا داغونم می‌کنه ...واقعا خسته شدم تبدیل شدم به یه آدم افسرده و غمگین یادم نمیاد آخرین بار که خوشحال بودم کی بوده....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش میشد اینجا ویس داد🤦🏻‍♀️

عزیزم خیلی خوب توضیح دادی حالتاتو

ببین

بستگی داره شما چند سالته چون این حالت برای دختر کمتر از فرضا ۲۸ سال طبیعیه تا حدودی

البته صرفا سن تعیین نمیکنه که چی طبیعیه چی نه 

این که چقدر شخصیت مستقلی داری شاغلی یا فعالیتای اجتماعی داری هم تعیین کننده هستن

اولین کاری که باید بکنی توی هر سنی که هستی برنامه ریزی کنی برای استقلال

استقلال مالی شخصیت سازی میکنه و کمک خرجم هست خوبه

اگر تمیتونی فعالیتای لجتماعیتو ببر بالا

توی جامعه باش

اینکه شما یه نفرو داشته باشی که صبح تا شب و شب تا صبح باهاش باشی خیلی طبیعیه که بشدت وابستش بشی

توقعت روازبقیه صفررررکن درست میشه

نمیتونم از بقیه توقعی نداشته باشم،مثلا روزی دوبار برای شوهرم آشپزی میکنم آخر سر هم از غذا ایرادهای جزیی میگیره و تشکر هم نمیکنه،واقعا دلم می‌شکنه ،امشب که داشت ازم ایراد می‌گرفت بهش گفتم نظرت برام مهم نیست من وظیفمو انجام میدم راضی نیستی برو خدمتکار بگیر!هنوز اون قهر کرده جاشو جدا کرد...

نمیتونم از بقیه توقعی نداشته باشم،مثلا روزی دوبار برای شوهرم آشپزی میکنم آخر سر هم از غذا ایرادهای ج ...

وقتی قدرنمیدونن خودتوکناربکش

اولین باری که شوهرت گفت این حرفومیزدی

وخدایی که بشددددت کافیست❣
کاش میشد اینجا ویس داد🤦🏻‍♀️ عزیزم خیلی خوب توضیح دادی حالتاتو ببین بستگی داره شما چند سالته چون ...

من ۲۷ سالمه،وقتی مجرد بودم یه عالمه محدودیت داشتم ،وازدواج کردم که بهتر بشه محدودیتام ،ولی متاسفانه بدتر شد،چون شوهر حتی اجازه نمیده تا سرکوچه تنها برم یا اینکه سوار خط واحد بشم. خونه مادرم شب درمیون میبردتم برای یه ساعت ،هفته ای ببار پارک و خونه مادرش همین میگه دیگه نیازی نیست بری جایی ،چ برسه به کارو ..

من ۲۷ سالمه،وقتی مجرد بودم یه عالمه محدودیت داشتم ،وازدواج کردم که بهتر بشه محدودیتام ،ولی متاسفانه ...

ببین راهش همینه خب

باید بتونی واسه خودت راه باز کنی

تلاشتو بکن

نمیگم دادو بیداد کن

بهرحال همه ما خانومیم راه گرفتن یه سری چیزارم بلدیم

متوجهی چی میگم؟

اگر نمیتونی یه مشاوره انلاین برو

چون ازاول بهش رودادی پروشده وتوقعش بالارفته

شوهرم از اول این مشکلات رو داشت و دعواها داشت طولانی میشد،منم الان سعی میکنم رو خودم کار کنم،مثلا کاری که باعث ناراحتیش میشه رو بی خیال شم،چون زنگ میزد به مادرم و اونم فشارش بالا میرفت،الان دیگه میگه فلان کار نکن میگم چشم ،میگه بکن میگم چشم ولی آخر سر ناراحتم و افسرده...