2821
2789
عنوان

صحبت با خودم...

92 بازدید | 4 پست

مهسایه عزیز و ناامید...تو مجبوری تلاش کنی.....گندایی ک قبلا بالا اوردی مهم نیس بهش فک نکن سعی کن قوی تخصصیا رو تویه این سه ماه کار کنی و حتی اگه گفتن عمومی تکیه کنکورت هس تویه تایم ۱۲ امت روتین وار کارشون میکنی فعلا بچسب به تخصثیات

گریه نکن میگذره:)🫂۱۱ امت هر چند بد بود اما تموم شد

🫂من عزیز شبت خوش💚فردا بهتر از امروز جوری که هر روزت بهتر از قبله....ادامه بده :)به اون عواطف چرت ات فک نکن تو فعلا کنکور ات اولویتته....خوب بخوابی🫂💚بدو که فردا ساعت ۷ بی کار نباید باشی ۱۲ ساعت مفید میخواما

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

😘😍🥰مهسای عزیزم مطمئنم که میتونی!😘

🎆تدریس زبان انگلیسی به صورت انلاین🎆برگزاری کلاس های انگلیسی ویژه خردسالان،کنکور ( تدریس ویژه) ،مهاجرت،مسافرت،امادگی جهت ازمون های تافل و ایلتس🏫(با ۸ سال سابقه تدریس در معتبرترین اموزشگاه ها و موسسات زبان انگلیسی) در دوران کودکی ارزوم این بود که مدرس زبان انگلیسی بشم خداروشکر به این ارزوم رسیدم😋در حال حاضر ارزوم مربی ورزش شدن هست..برای رسیدن به این هدفم تلاش زیادی کردم و مطمئنم که روزی مربی ورزش هم میشم😎😍
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز