2777
2789
عنوان

ی لحظه بیایییین

62 بازدید | 6 پست

بچها خواهرم دوروزه بدن درد داره و گلو درد یعنی بعد بعدا گروناس؟؟

خیلی همم رعایت میکنه ههمون تو خونواده رعایت میکنیم 

حالا نمیدونم چشه واقعا رفتیم دکتر‌گف گلوش عفونت کرده 

دیروز سرم زد امروز رفتیم گفت اصلا سرم‌نمیزنم😐الانم شب ک میشه بدتره 

یه ساعت گرمشه یه سافت سرد

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵

چرا هر چیو ربط کرونا میدین 

سرماخوردگی دیگ 

باتوجه به اینکه آب سرد و بستنی اینا میخوریم 

قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

چرا هر چیو ربط کرونا میدین  سرماخوردگی دیگ  باتوجه به اینکه آب سرد و بستنی اینا میخوریم& ...

اصلا بستنی و اب سردم‌نمیخوره

خب علائمش شبیه کرونا بود عزیزم

ناراحت نشو😂🤌🏻و اینکه سرماهم‌نخورده فقط بدن درد

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا بستنی و اب سردم‌نمیخوره خب علائمش شبیه کرونا بود عزیزم ناراحت نشو😂🤌🏻

گرمیجات بخوره عزیزم نه عصبی نمیشم مامانم پرستار میگه گلوش چرک کرده فقط 

قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

گرمیجات بخوره عزیزم نه عصبی نمیشم مامانم پرستار میگه گلوش چرک کرده فقط 

ینی بدن دردش ب خاطر همونه؟؟

ینی بدن دردش ب خاطر همونه؟؟

اره عزیزم برادر منم همین شرایط خواهر شمارو داشت با سوپ و اینا اوکی شد گلوش عفونت کرده بود زده بود بدنش سرش کلا درد میکرد

اره عزیزم برادر منم همین شرایط خواهر شمارو داشت با سوپ و اینا اوکی شد گلوش عفونت کرده بود زده بود بد ...

اهان ممحونم از راهنماییت عزیزم❤تا فردا خوب میشه یعنی یا ببریمش همسن امشب