setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 عنوان میخوام جدا شم 2045 بازدید | 75 پست واقعا دیگه تصمیم خودمو گرفتم خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی. 1401/04/12 | 00:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 حدود ۶۰ میلیون هزینه کردم که ۳هفته دیگه انتقال بدم خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 ولی هر چی فکر میکم میبینم واقعا این زندگی ارزششو نداره خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 چرا آخه برای چی شوهرم رفته یه زنه افغانی گرفته خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
میکیی عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 1001 هزینه چی کردی نظر من به شما مربوط نیس دوست عزیز پس ریپلی نکن استاتر بخواد خودش جواب میده حوصله بحث ندارم با تشکر😉
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 چرا آخه برای چی با اینکه این همه هزینه کردم کنارم نموند تا آخرش رفت زنه افغانی گرفت خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 هزینه چی کردی درمان ناباروری خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
dor_12 عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 5950 شوهرم رفته یه زنه افغانی گرفته شوهرت عقلشو از دست دادهصبر کن دو روز دیگ طلاقش میده!!! یـہ تـار مـوش کہ سهلہ...!••͜فکـرشـم بہ کـسـے نـمـیـدم!♡
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 دلمو خیلیییییییییییی شکونده خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 شوهرت عقلشو از دست داده صبر کن دو روز دیگ طلاقش میده!!! به من میگه من از تو بچه نمیخوام تو سر خونه زندگیت باش بزار همه چیز تموم بشه اون زندگی که همه چیش اوکی میشد بعد قول میدم همیشه پیش تو بمونم خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 مردی که بخاطر بچه بزاره بره همون بهتر که بره اره منم انتقال نمیدم میگم واقعا ارزش نداره کسی که منو دوست نداشت بچه هم بیاد دوست نداره و میره خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.