2821
2789
عنوان

سوال

130 بازدید | 13 پست

خواهرم قبلا ی خواستگار داشت که از فامیل های مادرم بود و این آقا در شرف طلاق با همسر اولشون بودن که از خواهرم خواستگاری کرد و خواهرم به خاطر اینکه اولا  شاید مشکلشون با همسر اولش حل و فصل بشه جواب منفی به این آقا دادن ولی بعد چند ماه از یکی از فامیل های دور خبر اینکه خانومشون طلاق دادن رو شنیدم و اینکه این آقا تو تصمیم خودشون مصمم بودن و طلاقشون به خاطر مشکلی که با خانومشون داشتن بوده وایشون چند بار تو واتساپ به من پیام میدادن فقط در حد احوالپرسی و چند تا کلیپ بود به نظرتون الان من بیام و دوباره این قضیه رو مطرح کنم ایراد داره و ازشون سوال کنم چون احساس میکنم ایشون هم دوست دارن  ولی روشون دیگه نمیشه  و اینکه چطوری بگم و اصلا چی بگم ؟؟؟ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مستقیم نگو به طور غیر مستقیم بگو!یهو دیدی اومد شد دامادتون اگه خدایی نکرده به مشکل بخورن بکوبه سر خو ...

غیر مستقیم چطوری 

آخه خواهرش هم به پدرم گفته بود که برادرم زنش طلاق داده

خیلی بد میشه تو بگی

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
هیچچچچچی نگو  مگه قحطی شوهر اومده برای خواهرت

نه قحطی که نیومده فقط اینکه آدم حسابی تو این دوره زمونه کم شده و نمیشه به غریبه ها اعتماد کرد مسدونید فقط بحث شناخت طرف مقابله چون میشناسمشون به خاطر همونه 

اگر بخواد خودش دوباره خواستگاری میکنه،  اما اگه تو حرفی بزنی از چشم خواهرت میبینه بعدا اگر هم ب ...

از اینم میترسم چون اصلا خواهرم اطلاع نداره به خاطر همین اینجا مطرح کردم تا نظر دوستان بدونم 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز