2777
2789
عنوان

چجوری چاق بشم

1407 بازدید | 48 پست

دوستان من خیلی لاغرم دارم اذیت میشم مریض میشم بدنم ضعیف شده همش خانواده شوهرم سر این موضوع اذیتم میکنن با قرص و شربت چند کیلو زیاد کردم ولی باز  برگشت وزنم 

قدم 170 وزنم 47

چقدر خوبه که یکی رو آدم حساب میکنی آدم بمونه ....  

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چه حکمتیه حالا که دنبال چاق شدنم  دم به دقیقه تاپیک چاقی میبینم 😂

😂😂😂 شاید داریم به دوره قاجار بر میگردیم همه تپلی مپلی دوس دارن

منم میخوام چاق بشم🙁

خودتونو بزور تو دل کسی نچپونید از باسنش میزنید بیرون، از ما گفتن بود:)برام مهم نیست تو راجبم چی فکر میکنی.مهم اینه که من خودمو میشناسم، خودم میدونم چجور آدمیم، دوس دارم چجوری باشم، چجوری بگردم، باور کن نظراتت برای من مهم نیست.چون نظرای تو برای خودته و به من اصن مربوط نمیشه.،،چایی که سرد میشه روش آب جوش میریزن که گرم شه؛ چایی گرم میشه ولی کمرنگ میشه.رابطه ها ام اینطورین ، شاید بعد از یه دعوا یا جدایی دوباره باهم گرم شید ولی اون رابطه کمرنگ میشه ، هیچی دیگه مثل قبل نمیشه هیچی،،بعضی وقتا یه دونه انگشت وسط برای اینکه طرف بدونه چه حسی داری کافی نیست. واسه همینه که دوتا دست داری:)‌‌‌،، برای عاشق شدن ، دوست داشتن کافی نیس اندکی خریت به علاوه گذشت به میزان لازم هم باید بهش اضافه کرد:) ‌تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفتو ببخشی، یه بار خودتو برای انتخابِ اشتباهت ببخشو تمومش کن‌‌،، 
😂😂😂 شاید داریم به دوره قاجار بر میگردیم همه تپلی مپلی دوس دارن

ن خوب کمبود وزن داریم 😁💔

خودتونو بزور تو دل کسی نچپونید از باسنش میزنید بیرون، از ما گفتن بود:)برام مهم نیست تو راجبم چی فکر میکنی.مهم اینه که من خودمو میشناسم، خودم میدونم چجور آدمیم، دوس دارم چجوری باشم، چجوری بگردم، باور کن نظراتت برای من مهم نیست.چون نظرای تو برای خودته و به من اصن مربوط نمیشه.،،چایی که سرد میشه روش آب جوش میریزن که گرم شه؛ چایی گرم میشه ولی کمرنگ میشه.رابطه ها ام اینطورین ، شاید بعد از یه دعوا یا جدایی دوباره باهم گرم شید ولی اون رابطه کمرنگ میشه ، هیچی دیگه مثل قبل نمیشه هیچی،،بعضی وقتا یه دونه انگشت وسط برای اینکه طرف بدونه چه حسی داری کافی نیست. واسه همینه که دوتا دست داری:)‌‌‌،، برای عاشق شدن ، دوست داشتن کافی نیس اندکی خریت به علاوه گذشت به میزان لازم هم باید بهش اضافه کرد:) ‌تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفتو ببخشی، یه بار خودتو برای انتخابِ اشتباهت ببخشو تمومش کن‌‌،، 
فقط کالری شمار

اینقدر ماکارونی کره بادام زمینی و چیز میز خوردم ولی فایده نداره مشکلی هم ندارم فقط وقتی اعصابم بهم می‌ریزه اشتهام بسته میشه هیچی نمیتونم بخورم

پودر گین اپ کودکان. بگیر. نیم ساعت بعد هر وعده غذایی یک بیمانه پر حل کن تو شیر بخور. قرص مولتی زینک ...

دکتر رفتم فقط یه شربت داده کلی ویتامین داره گین آپ عوارض نداره؟

اینقدر ماکارونی کره بادام زمینی و چیز میز خوردم ولی فایده نداره مشکلی هم ندارم فقط وقتی اعصابم بهم م ...

نه اینجور فایده نداره کالری شمار نصب کن اول بعد روزی ۳ هزار کالری بزن اون وقت اگه اضافه نکردی بگو چاق نمیشم.خودم ۴۷ بودم ۱۰ اضافه کردم.اما الان چون دخترم الرژی داره تغذیه م محدود شده و ۱۰ کیلو رو دارم کم میکنم متاسفانه