2777
2789
عنوان

درددل 😞😞

292 بازدید | 18 پست

من نزدیک سه ساله طلاق گرفتم ....هم‌ بددل بود هم کتک‌میزد هم خسیس بود تیر اخر هم خیانت کرد ک تپافقی جداشدم من متولد ۷۷ام اون ده سال ازم بزرگتر بود

الان شنیدم ک ازدواح کرده و بد دلی و کتک زدناش و خسیس بودنشو گذاشته کنار‌و آدم شده...رفته یه خانم گرفته ۴۰سالشه و ماما هست....همسر سابق من سیکلم نداشت😐 من تو این سه سال خیلی تلاش کردم اما از نظر تحصیلات اینا نخوندم و دیپلمم حس بدی دارم دیپلمم گرافیک رایانس ک کلا یادم رفته ....حس بدی دارم چرا موقعی که زنش بودم سعی نکرد عیباشو برطرف کنه😞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم از کجا معلوم که اخلاقشو عوض کرده؟تا زیر سقف با هم نباشی نمیدونی ک

شاید داره حفظ ظاهر میکنه

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

چون جوون تر بود احمق بود نمیدونم نخواست خودشو تغییر بده دیگه تو چرا الان غصه اون رو میخوری که چی بشه تموم شد طلاق گرفتی از دستش راحت شدی الان به فکر خودت و آینده باش نه اون

درسته بازی خوبه ولی نه با قلب کسی من تو رو آرزو کردم خدا دادت به اون یکی همه میگن تو با عشقت بی رحمی ....                                                                                                                                         در آرزو مرگ انتظار عزرائیل را میکشم ............

منم فکر میکنم اگر زن شوهرم یکی دیگه بود موفقتر بود

چون من ازش هیچی نخواستم این پیشرفت نکرد

دلیل شما رو نمیدونم

ولی فکرتو درگیر نکن

انقدر موفق شو که هرجا میشینه مجبور شه اسمتو بشنوه👌

عزیزم طاهر زندگی شو نبین 

نه با خودم میگم  چرا وقتی من زنش بودم انقد با من بد بود  باور کن اگ خیانت نمیکرد بددل نبود کتم نمیزد کارمون ب جدایی نمیکشید...این وسط اون منو بدبخت کرد....من مهره سوخته این بازی شدم

من ۲۴سالمه بخام دوباره رشته انسانی بخونم و دیپلم بگیرم و برم دانشگله دیر نیس؟

نه بابا مگه ۴۰ سالته برو دنبالش هنوز وقت داری 

درسته بازی خوبه ولی نه با قلب کسی من تو رو آرزو کردم خدا دادت به اون یکی همه میگن تو با عشقت بی رحمی ....                                                                                                                                         در آرزو مرگ انتظار عزرائیل را میکشم ............