2777
2789
عنوان

دنیا اینه؟

53 بازدید | 4 پست

دنیا اینکه همش از اطرافیانت زخم و ضربه بخوری ؟

همه ازت طلبکار باشن؟

هیچ کس بدی خودش رو نبینه؟

همه دورو باشد و دروغگو؟

واقعا اگه دنیا اینه دیگه این دنیا ارزش نداره

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
آره ۷۰ درصد همینه  اما ۳۰ درصدم خوبه بخاطر اون ۳۰ درصد زندگی کن

تلاش میکنم که عوض نشم

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم بخاطر همین چیزا جز پدرو مادرم با کسی ارتباط ندارم از ادمها فراری ام فامیلامون از مامانم میپرسن د ...

منم مثل توام 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز