2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم 

کلاس های کنکور زبان ما رو از دست نده

حتما به تاپیک هامم سر بزن

به صورت خلاصه اگر بخوام برات بگم در کلاس هامون از صفر تا صد هرانچه که در کنکور لازمه اموزش میدم همزمان تست ها و ازمون های موسسات گاج و قلمچی و گزینه ‌دو و ماز رو حل و تحلیل خواهیم کرد.

به صورت تضمینی❤🌹

🎆تدریس زبان انگلیسی به صورت انلاین🎆برگزاری کلاس های انگلیسی ویژه خردسالان،کنکور ( تدریس ویژه) ،مهاجرت،مسافرت،امادگی جهت ازمون های تافل و ایلتس🏫(با ۸ سال سابقه تدریس در معتبرترین اموزشگاه ها و موسسات زبان انگلیسی) در دوران کودکی ارزوم این بود که مدرس زبان انگلیسی بشم خداروشکر به این ارزوم رسیدم😋در حال حاضر ارزوم مربی ورزش شدن هست..برای رسیدن به این هدفم تلاش زیادی کردم و مطمئنم که روزی مربی ورزش هم میشم😎😍

منم پول کلاس رفتنوندارم ولی دارم تمام سعیمومیکنم که سال دیگه کنکورموخوب بدم عاشق زبانم☹❤

أشْهَدُ أَنَّڪَ كَـلِمَةُ التَّقْوےٰ، وَبَابُ الْهُدَےٰ ✨به امیدفردایی بهتر...🚶‍♀️🦋یالله❤️