راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
فروش اینترنتی لباس داخل اینستا یامیتونی فقط تبلیغ کنی مشتری جذب کنی خود تولیدیها ...
عزیزم متوجه نمیشم یعنی چطوری؟
لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
ابجی من پیج اینستا زده با یه گروه داخل واتساپ بعد تبلیغ میکنه مشتری که پیدا کرد از خود تولیدی در بندر انزلی سفارشاتو ارسال میکنن برا مشتریها ابجیم فقط تبلیغ میکنه ومشتری پیدا میکنه بعد هزینه رو میگیره سودشو برمیداره هزینه لباسم میزنه به حساب تولیدی
خدایا مواظب زندگیم باش مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰 دوستان پدرم یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید 😭
ابجی من پیج اینستا زده با یه گروه داخل واتساپ بعد تبلیغ میکنه مشتری که پیدا کرد از خود تولیدی در بند ...
چه جالب
بعد توی پیج اینستاش عکسای لباس اون تولیدی رو میذاره؟
فقط با ی تولیدی کار میکنه؟
لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /