2777
2789
عنوان

کیا حلقه میزنن حلقه لاغری💃💃💃💃💃بیان یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 51 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خسته نباشی 💪💪💪 فکر نکنم با ده دقیقه مشکلی پیش بیاد واسمون 

از یه مربی بدنسازی سوال کن من دختر خالم مربی فیتنس و ایروبیک و ورزش های اصلاحیه لیسانس تربیت بدنی داره به شخصه مخالفه

خدایا بامید تو🧡🧡یکی از کله نارنجی های فیت شو🧡🧡 هیچکس از کم خوردن نمرده😬😅منم میتونم کم بخورم 🥴ورزشم که حتما دارم🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀ قدمم. ۱۶۵با وزن ۹۲۱۰۰ شروع کردم 😬.۲ تیر ماه ۱۴۰۱  .هدف اول  ۹۰ قبلا کاهش داشتم🥈بازم میتونم🏆 
از یه مربی بدنسازی سوال کن من دختر خالم مربی فیتنس و ایروبیک و ورزش های اصلاحیه لیسانس تربیت بدنی دا ...

سوال کردم هر کدوم یه چیزی میگه 

یکی میگه ثابت نشده 

یکی میگه اگه کم بزنی اشکالی نداره 

دختر خاله خودم یک ساله داره میزنه بعد دوتا زایمان شکمش تخته میگه مشکلی ندارم ولی فقط ۱۰دقیقه میزنه

حلقه شکم و پهلو و رونو قشنگ اب میکنه اولش سخته ولی بعد درداش از بین میره و دیگه راحتی

اره من الان عادت کردم آهنگ میزارم مثل رقص واسه روحیم خیلی خوبه ولی میترسم آسیب بزنه که اونم از ده دقیقه بیشتر نمی‌زنم دیگه

راستش مامانم یه دو ماهی حلقه میزد ولی بعد یه دیسک کمر شدییید گرفت

الانم اصلا نمیتونه رو زمین بشينه

صندلی نماز گرفتیم دیگه پشت صندلی نماز میخونه تازه ۴۵ سالشه🙁

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست 💙من امیدم به خدا💖بعد خدا هم به خداست💫تو همانی که دلم لک زده لبخندش را 🖤 او که هرگز نتوان یافت همانندش را🥀              یه صلوات واسه شادی روح باباجونم می فرستید؟🙏🏻🥀                     آقایون درخواست دوستی ندن🤚🏻        تا نیایی گره از کار بشر وا نشود💚درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود🌱 یا اباصالح المهدی (عج) ادرکنی🍃

ینی هر کار کردم نتونستم بزنم این لعنتیو🥴

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)