2789
عنوان

حس ششم 🍒🍓🍭❤🌺😃😃😃😃🌝🌝🌝😀🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 175 پست
خیلی مشتاق هستین و دوستدار بچه  بچه پسر رو بیشتر دوسدارین( درسته براتون فرقی نمیکنه) خیلی پیگ ...

درست گفتی گلم💋

میشه در مورد هدفام بگی ؟

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

عزیزم حست نسبت به ازدواجم چیه؟؟؟به نظرت من و کراشم به خواست خدا با هم ازدواج خواهیم کرد یا باید فرام ...

هنوز ازدواج نمیکنین کمی سخت پسند هستین

احتمال اینکه شما و کراشتون به هم برسین خیلی کمه

میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چند سالگی ازدواج میکنم ؟شغلش چیه؟چطور شخصیه؟

حدود ۲۳ سالگی

شغل آزاد

سرسنگین و مغرور

خوش برخورد و موجه

وفادار

میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜

درست گفتی گلم💋 میشه در مورد هدفام بگی ؟

خانم سخت کوشی هستین 

بدنبال صعود هستین با وجود سختی ها

بدنبال ی شغل دولتی هستین

بپرسین⚘

خصوصیات ظاهریم؟

اون چیزی که تو ذهنمه اتفاق میافته؟

یه کاری میخوام انجام بدم اما نمیدونم خوبه یا نه حستون نسبت بهش چیه؟

و اینکه چه حسی در مورد زندگیم و هدفام داری آیا موفق میشم؟؟🌹🌹🌹🌹

ببخشید دیگه همه رو یه جا پرسیدم...

کاربری دست دوتا رفیقه🦋من از شکست هام قشنگ ترین موفقیت هارو میسازم:)🤍✨️و افوض امری الی الله🫀

ممیشه خصوصیات ظاهریمو بگی 😌

مغرور و اکثرا جدی 

زیاد اهل شوخی نیستین

اعتماد بنفس بالا 

ظاهرتون جذابه 

از چهرتون رضایت دارین

رنگ موهاتون مشکی خالص نیس

صورتتون حالت کشیده داره 

مغرور و اکثرا جدی  زیاد اهل شوخی نیستین اعتماد بنفس بالا  ظاهرتون جذابه  از چهرتو ...

من کی ازدواج می کنم؟ اسم شوهرم ؟ ماه تولدمو هم بگو لطفا ببینم حست چقدر خوبه؟

بلندترين فرياد دنيا اشکى است که بی صدا از گوشه ی چشم جارى مى شود 😔

مغرور و اکثرا جدی  زیاد اهل شوخی نیستین اعتماد بنفس بالا  ظاهرتون جذابه  از چهرتو ...

،آره عزیزم اکثرا درسته ،میشه ی سوال بپرسم اونی ک بهش فک میکنم بهم حس داره ؟؟؟درباره چی فک میکنه،فردا برم اونو میبینم یا ن

هیچی :))))