2777
2789
خیلی لاغر نبودم چاقم نبودم متوسط آخه استراحت مطلق بودم راه نرفتم فکر کنم برای اون ورم کرده . البته ی ...

بازم واسه ورم زوده تو این هفته منم جفتم پایینه بیشتر سعی میکنم استراحت کنم ولی ن چاق شدم ن ورم کردم

خیلی لاغر نبودم چاقم نبودم متوسط آخه استراحت مطلق بودم راه نرفتم فکر کنم برای اون ورم کرده . البته ی ...

منم استراحت مطلق بودم  و هستم پنج ماهمه هیچکس باورش نمیشه😂😄حتی مامانم

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم واسه ورم زوده تو این هفته منم جفتم پایینه بیشتر سعی میکنم استراحت کنم ولی ن چاق شدم ن ورم کردم

دکترم هنوز چک نکرده وزنمو ‌ خدا عالمه چه وضعی دارم 😅

آره گفتن احتمال زیاد دختر 

مبارک عزیزم دوتایی دیگه جنسیتشون چیه؟اونارو تو ان تی درست حدس زدن؟

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
ن من بچه اولم دختر بود اصلا شکم نداشتم تو پهلوم بود ب این چیزا نیست

من بچه اولم دخملی بود زود شکم زدم خالمم بامن بارداره دخمله اونم شکمش زود دراومد

هرکس یه جوریه دیگه، من شکم نداشتم سر دخترم

اره خب صدرصد نیست ولی اکثرا دخترا زود شکمشون بزرگ میشه ولی خب استثنا هم داره

منم فردا میرم تو هفته چهارده شکمم کمه سونو رفتم گفت احتمال زیاد بچم پسره 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن