2821
2789
عنوان

کلاس یا چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 24 پست
پسر تو گرما باید سختی بشه مثل دختر که نباید همش تو خونه باشه که پوستش خراب نشه حالش بد نشده پسر باید ...

نیستم گلم منم عقیده شما رو دارم، ولی عصر که می‌ره پایین بازی کنه میاد خونه گلاب به روتون بالا میاره

نیستم گلم منم عقیده شما رو دارم، ولی عصر که می‌ره پایین بازی کنه میاد خونه گلاب به روتون بالا میاره

اها پس اگر گرما اینطوری حالشو بد می‌کنه پس هیچی همون یه کلاس بزار که فقط یکم رفت آمد شاید گرمش بشه محیط اونجا خنک باشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من از شش سالگی مامانم میرفت سر کار من خونه مادربزرگم بودم از نه سالگی تو خونه تنها بودم ولی خوب خوراکی تو خونه بود گوشی ام بود تلویزیون هم بود خوش میگذروندم😐😂

ولی من اگه مخترع بودم یه موبایلی اختراع میکردم که وقتی ضربان قلبت وایمیسه، بطور خودکار منفجر بشه😂ستار العیوب فقط هودی، هم شکم رو کوچیک نشون میده، هم پهلو ها اصن دیده نمی‌شه///😂😂
من از شش سالگی مامانم میرفت سر کار من خونه مادربزرگم بودم از نه سالگی تو خونه تنها بودم ولی خوب خورا ...

پسر منم میگه می‌خوام خونه خوش بگذرونیم😅 من باورم نمیشه بهش خوش بگذره ، واقعا از تنهایی اذیت نمیشدی؟؟

پسر منم میگه می‌خوام خونه خوش بگذرونیم😅 من باورم نمیشه بهش خوش بگذره ، واقعا از تنهایی اذیت نمیشدی؟ ...

نه خیلی خوش می‌گذشت الان هم تنهام روزا 

واقعا اذیت نمیشه فقط براش خوراکی بذار که نخواد بره سراغ گاز و اینا

ولی من اگه مخترع بودم یه موبایلی اختراع میکردم که وقتی ضربان قلبت وایمیسه، بطور خودکار منفجر بشه😂ستار العیوب فقط هودی، هم شکم رو کوچیک نشون میده، هم پهلو ها اصن دیده نمی‌شه///😂😂
نه خیلی خوش می‌گذشت الان هم تنهام روزا  واقعا اذیت نمیشه فقط براش خوراکی بذار که نخواد بره سرا ...

ممنونم عزیزم، امروز باهاش صحبت کردم گفتم اذیت میشی من سه چهار ساعت پیشت نیستم؟ گفت نه ، نمی‌دونم چرا اینقدر من عذاب وجدان دارم، جدا میکنم وسایل خطرناکو، فندک و چاقو و... ممنونم عزیزم نظرت خیلی بهم کمک کرد.

ممنونم عزیزم، امروز باهاش صحبت کردم گفتم اذیت میشی من سه چهار ساعت پیشت نیستم؟ گفت نه ، نمی‌دونم چرا ...

عزیزمی💕🌹

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز