2777
2789
عنوان

کمک دارو بچه

131 بازدید | 13 پست

دخترم از پسرم مریضی چرفت پسرم خوب شد اما دخترم نه الان دکتر ازیترومایسین داده هر کاری میکنم نمیخوره دو روزه باهاش مکافات دارم دیگه گفتم تاپیک بزنم دیشب بزور دادم بالا اورد از اون طرف از امپول و سرم هم به شدت میترسه با بدبختی پریشب سرم زدیم

ایرانم .من یک مادر معمولی و تقریبا تجربه دارم. سوالی داشتید در خدمتم فقط اگه سوال داشتید وگرنه که آقایون مزاحم نشن😄.ما هیچ تر از هیچ پی هیچ دویدیم ، جز هیچ در این هیچ دگر هیچ ندیدیم.و ما ریشه های تنیده از امیدیم..🦋فاطمه زهرا قند ۳ سالم،🍒 امیر علی قهرمان۶ سالم 🍒، زینب پرنسس ۹ سالم🍒 ،مهرسام و نهال فرشته های آسمانیم. 😔 کاربری قبل از ۱۴۰۳ دست ۳ نفر بوده❗️

بریز توی قاشق بذار روی زبونش قاشقو مجبور میشه قورت بده. 

اصلا قورت نمیده با هزار ترفند امتحان کردم

ایرانم .من یک مادر معمولی و تقریبا تجربه دارم. سوالی داشتید در خدمتم فقط اگه سوال داشتید وگرنه که آقایون مزاحم نشن😄.ما هیچ تر از هیچ پی هیچ دویدیم ، جز هیچ در این هیچ دگر هیچ ندیدیم.و ما ریشه های تنیده از امیدیم..🦋فاطمه زهرا قند ۳ سالم،🍒 امیر علی قهرمان۶ سالم 🍒، زینب پرنسس ۹ سالم🍒 ،مهرسام و نهال فرشته های آسمانیم. 😔 کاربری قبل از ۱۴۰۳ دست ۳ نفر بوده❗️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا ما سر دخترم که کپسول نمیخورد پودرش رو میریختیم با یه خورده اب و نباتی که توش حل شده بود بخوره البته کار درستی نیست چون باید تو معده باز شه اما خب چاره دیگه ای نبود دخترم نمیخوردش

خدایا مرا ببخش به خاطر تمام درهایی که کوبیدم و در خانه تو نبود.
والا ما سر دخترم که کپسول نمیخورد پودرش رو میریختیم با یه خورده اب و نباتی که توش حل شده بود بخوره ا ...

منـ دخترم هرچی میبینه فکر میکنه توش دارو عه اب هم نمیخوره 

منـ دخترم هرچی میبینه فکر میکنه توش دارو عه اب هم نمیخوره 

اخی عزیزم

پس فک میکنم تنها چاره اش انتی بیوتیک تزریقیه که تو سرم میزنن

خدایا مرا ببخش به خاطر تمام درهایی که کوبیدم و در خانه تو نبود.
اخی عزیزم پس فک میکنم تنها چاره اش انتی بیوتیک تزریقیه که تو سرم میزنن

سرم؟  عمرا بیاد پریشب به زور زدن سرم

اصلا قورت نمیده با هزار ترفند امتحان کردم

راهی ک برادخترمن جواب میده من جنگی واردمیشم.میخابونمش دستوپاشو میگیرم دماغشم میگیرم دهنشوک بازکردسرنگومیچپونم تودهنش دارورومیدم میخوره.چاره ای نیس برام.البته دخترمن۳ سالشه قبلا ک اصلااا نمیخورد

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)

یه مقطع بچه ها اینجوری میشن مثلا عید پسرم منو کشت دارو نمی‌خورد تو آب و نبات قاطی میکردم آخرش همونم نمی‌خورد میریختم ته حلقش دماغش رو می‌گرفتم مجبور بود بخورع ولی الان که سرما خورده قاطع بهش میگم میخوری یا دماغت رو بگیرم دیگ ناچاره بخورع

راهی ک برادخترمن جواب میده من جنگی واردمیشم.میخابونمش دستوپاشو میگیرم دماغشم میگیرم دهنشوک بازکردسرن ...

شاید مجبور شم اینکارو کنم

شاید مجبور شم اینکارو کنم

فقط سرنگوتا حلقش نبری هاخفه میشه همینکه تودهنش بریزی کافیه یه شیشه آبم بزارکنارش بگوزودباش قورت بده آبوبدم بهت بخوری تانفهمی مزشو.تشویقش کن.

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)

دخترت چند سالشه؟ 

میتونی به جای دارو بهش دمنوش بدی؟ برای سرماخوردگی آویشن و پونه خوبن. فرقی نمیکنه ترکیبش باشه یا تنهایی. حتی آویشن به تنهایی خوشمزه‌س. میتونه با نبات بخوره. 

پسر من هم مریض میشه از دارو و دکتر فراریه، تا جایی که راه داره با داروهای خونگی و دمنوش درمانش میکنم. وقتایی هم که نمیشه، میگم مجبوریم بریم دکتر و دارو بخوره، وگرنه خوب نمیشه. اونم بخاطر اینکه خوب بشه، از سر ناچاری میاد.