2777
2789
عنوان

دوستان خیاط

84 بازدید | 9 پست

سلام،کسی پارچه ماکسیرا میشناسه؟ مانتوی سفید از این جنس خریدم اینترنتی،بعدش متوجه شدم که شاید دید داشته باسه،ادمین هم درست جواب نمیده،تعویض هم ندارن،اگه دید داشته باسه میشه آستر زد؟ چون مدلش گشاد و لش،

نمیشناشم ولی آستر برا لباس اگه تابستونی باشه مناسب نییت .. من فقط مانتو حریر تابستونی دیدم آستر داشت ...

اخه یک عده میگن تونیک بلند تنت کن،این تابستونیه و تونیک زیرش نمیشه گرم میشه،موندم چکار کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن بابا تونیک چیه میپزی ... 

حالا اگه آزاده مانتوی ک میخوای بدوزی و پارچه ات سبکه ببین آستر سبک چی گیرت میاد اونو بدوز... مانتو حریرا رو میدونی کدومو میگم ؟ بادته استراشون چزور بودن ؟ از اونا 

اره باید با یک خیاط صحبت کنم،دستمو داغ میکنم دیگه اینترنتی خرید کنم

اخ خواهر تو مانتو خریدی ؟ بخدا ازون موقع فک میکنم پارچه خریدی و خودت میخوای مانتو بدوزی.

گلی اگه بخوای استر بدی ب مانتو باید بشکافی کامل مانتو رو ک هیچ خیاطی این کارو نمیکنه عزیزم حالا پوشیدی دیدی بدن پیداس ازش؟؟؟ 

خوب تو ک بدن لباس قرار نبوده بپوشیش .

ی تاپ زیرش بپوش ..

خب اگه دید داشته باشه دست و همه چی دیده میشه یا مشخص میشه رنگ شلوارم 

خوب بشه چ اشکال داره .من مانتو سفید دارم زیرش شلوار مشکی و تاپ هر رنگی دلم بخواد مبپوشم چیه مگه ؟ 

بعدم انقدر نااازک نیست ک دستات بازوهات و اینا دو ب نمایش بذاره ی رنگ پوسته دیگه خواهرم تو زیادی حساس شدی