2777
2789
عنوان

وارد سال دوم قهرم شدم...

1302 بازدید | 70 پست

الان یک سال و چند روزه ک قهرم،منزل پدرمم... دلیلش رو تو تایپیک هام زیاد گفتم ولی الان ب دعاتون نیاز دارم ک دعا کنین مصلحت خدا به بهترین نحو اتفاق بیوفته... ک دعا کنین من نجات پیدا کنم از سر درگمی و بلاتکلیفی...

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

الهی عزیزم انشالله هر چی به صلاحته پیش بیاد 😪❤

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خسته شدم.... از تنهاییم.... از خودم....از توهین و تهمت....از پنهان کاری از دوست و فامیل ک هیچ کس نمیدونه من قهرم... خستم خدااااااااااااااااااا ب دادم برس

خداااااااااااااااااااااا ب داد من برس

خدااااااااااااااااااااااا با دل شکسته مینویسم تو به دادم برس

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

عزیزم انشالله هرچی خیر وصلاحه واست پیش بیاد

امیدوارم شوهرت سرش بخوره به سنگ و بیاد دنبالت و ازنو شروع کنید بحق علی🤲

اگه شرق تهران هستی از بابام خرید کن لطفا دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر ببینی الهی🤲.. ختم انعام. ختم قرآن. ختم صلوات و فاتحه هم برای امواتتون انجام میدم اگه قابل باشم🌹
چرا اینقدر طولانی چرا تکلیفتومشخص نمیکنن؟

خودش دادخواست طلاق داد و بعد مشاور ب اصرار خانواده من موکول کرده ب اول ماه ۵ که بفرستن برا دادگاه

چرا اخه انقدر طولانی؟؟بزرگترا چرا دخالت نمیکنن تا تکلیفت مشخص بشه

خودش دادخواست داد....اون ک خداروشکر بزرگتر نداره فقط بلدن اتیش بندازن تو رندگیم

برات دعا میکنم انشاالله برات هرچی خیر و مصلحته زودتر اتفاق بیوفته

ممنونم😪😪😪😪😪

خودش دادخواست داد....اون ک خداروشکر بزرگتر نداره فقط بلدن اتیش بندازن تو رندگیم

عجب،باید از. همون اولین روز عقد تا اخرین لحظه نفس کشیدن اجازه دخالت مادرشوهرو خانواده شوهر ندی

الهی عزیزم انشالله هر چی به صلاحته پیش بیاد 😪❤

عزیزم😔😔😔😔😔😔😔یادته بهم میگفتی طلاق نمیگیری؟چرا هیچ اتفاقی نمیوفته انقد خستم انقد دل گرفتم انقد از همه فراریم

انشالله مشکلت حل میشه عزیزم 

براتون اون لبخندی رو آرزو میکنم که بعدش میگین"آخیش بالاخره شد"میدونی رسیدن کلا قشنگهرسیدن به آدمی که دوست داریرسیدن به شغل مورد علاقت،رسیدن به رویاهاتبراتون رسیدن رو آرزو میکنم :)