2777
2789

واسه من خیلیییی غیر مستقیم بگه 

اصلا خوشم نمیاد میگن رل می زنی یا باهام دوس شو

حالم به هم می خوره

به من باشه میگم اصلا راجع به این موضوع چیزی نگه همینجوری حرف بزنیم تا جایی که خودمون بفهمییم این رل زدنه دیگه فقط به زبون نیاریم

لحظه ها عریان اند ؛ به تنِ لحظه ی خود جامه ی اندوه مپوشان هرگز !

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همون روز اول نگه بیا دوست بشیم آدم حس میکنه به همه درخاست میده تا یکی جواب مثبت بده

اتفاقا به نظرم همون اول رک بگه قصدم دوستیه خیلی بهتره تا اینکه آروم آروم بهت نزدیک بشن و نقش شاهزاده قصه هارو بازی کنن

چی بگم والا
دوسش داری هنوز؟

هوم ولی اون رفته رفته💔😞با نگاه کردن عکساش دلم خون میشه

بی شرف بی وجدان.... دل وپای تو بسامه... الان مسم داغانم حالم توواو خراوه 😔این تیکر بارداری هم گذاشتم برای بارداری نیس تیکر رسیدن به آرزوهامه😕واس رسیدن به آرزوهام یه‌صلوات میفرستی؟
والا رلی که قبلا باهم بودیم و کات کردیم اولین بار گفت من یه فضانوردم پاهام موقع سقوط قطع شده میشه به ...

چه خلاق بوده 🤣

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
اتفاقا به نظرم همون اول رک بگه قصدم دوستیه خیلی بهتره تا اینکه آروم آروم بهت نزدیک بشن و نقش شاهزاده ...

نمیدونم والا حالیم نیست تا حالا که جواب مثبت ندادم 🤦🏻‍♀️😂و بعدش پشیمون شدم

“Love Me For Who I Am”