2777
2789
عنوان

شوهر بیحیا...

1392 بازدید | 30 پست

بچه ها چن وقت پیش شوهرم از پسر داییش پول قرض میکنه و سر یه مسایلی ب مشکل میخورن و شوهرم به پسر دایی و زنش میگه ک ب‌ زنم چیزی نگید...

زنش ب من پیام داد ک شوهرت دزده و کلی حرف

حالا امشب عروسیشونه شوهرم میخاد بره🤦🤦🤦

من خونه بابامم قهر

پیام داده نمیای برم من

🍭🍭🍭من به درآمد ماهی ۱۵تومان و خرید خونه و ماشین طی ۵ پنج سال آینده میرسم🍭🍭🍭در تاریخ۰۵/۰۵/۱۴۰۵ حقوقم ۱۵۰خواهد بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت بیحیا نیس نخواسته غرورش پیش زنش خرد بشه اونا بیشعورن که رازدار نبودن  همسر شما هم معلو ...

خب چرا میخاد بره عروسیشون اخه

🍭🍭🍭من به درآمد ماهی ۱۵تومان و خرید خونه و ماشین طی ۵ پنج سال آینده میرسم🍭🍭🍭در تاریخ۰۵/۰۵/۱۴۰۵ حقوقم ۱۵۰خواهد بود
خب اینا که بی حیایی نبود

اینکه میخاد بره عروسیشون

الان چه ربطی به  بیحیایی داشت

اینکه میخاد بازم بره عروسیشون

بهش گفتی پشت سرت چیا گفتن؟؟نشون دادی پیاماشونو؟؟

اره دید همرو

خب چرا میخاد بره عروسیشون اخه

چون کینه ای نیست و این ایراد محسوب نمیشه

شوهر منم ادم کینه ای نیس 

بدترین ضربه رو بهش بزنی فرداش میبخشه میگه وقتی خدا این همه بخشنده هست من چکاره ام

عزیزم برگرد سر زندگیت قهر کردنت واسه چیه اخه

به این نمیگن بی حیا ، میگن بی شخصیت ، اول که باید پول رو پس بده ولی اینکه یکی به آدم بگه دزد و عبن خ ...

نمیدونم چیکار کنم والا