2789
عنوان

زایمان

82 بازدید | 11 پست

بچه ها من برای زایمان دوس دارم که سربلند باشم و خانواده همسر حداقل یه طلای ریز برای بچه بیارن.ولی نمیدونم چطور بهشون بگم که ما رسم داریم.نمیخوام ناراحت بشن.ب نظرتون بگم شوهرم بهشون بگه؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

زایمان مگه سرافکندگی یا سربلندی داره🙄 همینکه یه نینی سالم و خوشگل به دنیا میارید یعنی خداروشکر !!

ببخشید شما رسم دارید به زائو طلا بدین، خب به عروستون بدین! شاید اونا رسم ندارن بدن!!. اگه زایمان اولته احتمالا شوهرت برات میخره. 

تو بارداری دلتون رو پاک کنید از ناراحتی و کینه و همینطور زمان شیردهی،، بزارید روح بچتون سالم و پاک شکل بگیره. به همسرتون بگید که دوست دارید چی براتون بخره اما درباره خانواده ش نه. خداکنه وقتی بچه تون دنیااومد خانواده ش هواتونو داشته باشن کمک حالت باشن ...اینا مهمه و به یاد میمونه، کادو چه اهمیتی داره! هرچند هدیه دادن و هدیه گرفتن سنت خیلی خوبیه و باعث خوشحالی میشه اما نباید توقع بالا داشته باشیم

این رسم شاید برای شما باشه.اگه رسم داشته باشن که میارن.نداشته باشن هم نه.شما رسم و رسوم خودتونو داری ...

البته اینم بگم خانواده شوهرم اونجوری نیستن،خودشون گفتن شما بچه بیارین ما هزینه بیمارستان و میدیم.ولی خب تو رسم و رسوم زیاد نیستن