2821
2789
عنوان

پیانیست ها😍😍

114 بازدید | 8 پست

دارم سعی میکنم یاد بگیرم هرچند خودم پیانو ندارم

چقدر طول کشید تا کامل یادش بگیرید؟ 

دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:)                                      هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(

افرین چه با اراده ای

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

ساعتی چن درمیاد؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ساعتی چن درمیاد؟

والا کلاس نمیرم

یه دوست دارم چند ساله پیانو میزنه یکم یادم داده

ساز سختی نیست

دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:)                                      هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(

والا کلاس نمیرم یه دوست دارم چند ساله پیانو میزنه یکم یادم داده ساز سختی نیست

چه قد عالی من یه زمانی دوس داشتم یاد بگیرم یکی بهم گفت باید از بچگی یاد بگیری چون سخته😕 دبگه کلا دنبالش نرفتم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

چه قد عالی من یه زمانی دوس داشتم یاد بگیرم یکی بهم گفت باید از بچگی یاد بگیری چون سخته😕 دبگه کلا دن ...

اون یه نفر حرف زیادی زد:/

من تو فضای مجازی هم اموزش رایگانشو پیدا کردم

خودتت میرفتی ببینی چجوریه اون طرف مگه خودش میانیست بوده

اون یه نفر حرف زیادی زد:/ من تو فضای مجازی هم اموزش رایگانشو پیدا کردم خودتت میرفتی ببینی چجوریه ا ...

نه نبود ولی ایقد قاطع گفت گفتم حتما یه چیزی میدونه که گفت😂🤕 پیانو چنده الان خبر داری؟

نه نبود ولی ایقد قاطع گفت گفتم حتما یه چیزی میدونه که گفت😂🤕 پیانو چنده الان خبر داری؟

خدا بگم چیکارت کنه😂یکی دیگه  از دوستام دوسال پیش پیانو دیجیتال ۱۰ میلیون گرفت

دیگه از ۱۵ هست تا ۵۰۰ میلیون

فک کنم یه دونه از کلیه هامو بفروشم یه پیانوی خوب مثلا ۳۰-۴۰ تومن بتونم بخرم😂

خدا بگم چیکارت کنه😂یکی دیگه  از دوستام دوسال پیش پیانو دیجیتال ۱۰ میلیون گرفت دیگه از ۱۵ هست ...

برم اختلاس کنم یه ۵۰۰ تومنیشو بخرم😂