2777
2789
عنوان

سرد شدم ازش

512 بازدید | 17 پست

حدودا یه هفتس که اصلا نمیتونم با همسرم ارتباط برقرار کنم خیلی میاد دورم اما همش دورش میکنم نمیدونم چرا اما از اینکه حتی دستش بخوره بهم تنفر دارم دلم میخاد اما یهوو تا میاد پیشم بدم میاد کسی تجربشو داره نمیدونم چمه 

دلم یه, شادی از ته دل, میخواد.. 

از کی اینطوری شدی 

چندساله ازدواج کردی 

چیزی ازش دیدی 

من کاربر قدیمی نی نی سایتم که تعلیق شده ام. هر سوالی درباره هر موضوعی داشتید پاسخ گوی سوالات شما هستم. سوالاتی از قبیل: روابط زن و شوهر، برقراری ارتباط بین زن و شوهر، آموزشی و تحصیلی، اعتماد به نفس، دوری و پرهیز از استرس و خودخوری کردن، مسائل زناشویی و ... 
از کی اینطوری شدی  چندساله ازدواج کردی  چیزی ازش دیدی

سه ساله ازدواج کردیم پنج ساله ولی باهمیم از یه هفته پیش سر یه مسعله ازش دلخورم ولی دلم نمیخاد بهش بگم میدونم گارد میگیره 

دلم یه, شادی از ته دل, میخواد.. 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم مثل توام😔😔

یک سال دست و پا زدم خودمو ب درو دیوار زدم تا بینمون فاصله نیفته کلی باهاش حرف زدم که از چیزی اگه ناراحتی بیا درموردش حرف بزنیم حلش کنیم ولی اون عادت داشت بی هیچ حرفی سر کوچیگترین چیزی قهر میکرد حرف نمیزد تا ۱۰روز که بعدشم با دعوا مرافه تموم میشد ،،این یه سال زجر کشیدم تا درست بشه اخلاقش ولی فایده نداشت ک نداشت

الان دیگه سرد شدم برام مهم نیس ک قهره یا نه اصلا اهمیت نمیدم بهش،، خودش میاد سمتم ولی دلم باهاش نیست دیگه

سه ساله ازدواج کردیم پنج ساله ولی باهمیم از یه هفته پیش سر یه مسعله ازش دلخورم ولی دلم نمیخاد بهش بگ ...

تو یک ساختمان یا یک محل می شینی 

من کاربر قدیمی نی نی سایتم که تعلیق شده ام. هر سوالی درباره هر موضوعی داشتید پاسخ گوی سوالات شما هستم. سوالاتی از قبیل: روابط زن و شوهر، برقراری ارتباط بین زن و شوهر، آموزشی و تحصیلی، اعتماد به نفس، دوری و پرهیز از استرس و خودخوری کردن، مسائل زناشویی و ... 
سه ساله ازدواج کردیم پنج ساله ولی باهمیم از یه هفته پیش سر یه مسعله ازش دلخورم ولی دلم نمیخاد بهش بگ ...

در زندگیتون دخالت می کنه 

همسرت به نفع خانواده اش به شما بی احترامی می کنه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز