2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منفیه😔😔😔

بلکه لانه گزینی دیر اتفاق افتاده

امیدتو از دس نده

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

راستی من علایمم بیشتر شده بدجور لگن و کشاله رانم درد میکنه دردش تا زانو هام میره و سینه هام احساس سنگینی میکنم،

ببخش واضح میگم سوتین که میندازم وقتی   درمیارم  احساس درد میکنم ،

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
راستی من علایمم بیشتر شده بدجور لگن و کشاله رانم درد میکنه دردش تا زانو هام میره و سینه هام احساس سن ...

من اصلادیگه با علایم کادندارم فقط بازبمونم ببینم چی میشه 

قربونت برم دوست مهربانم ان شالله .نمیدونم دلخوشیه این هاله ها ...

تو تازه اول راهی جای من باشی چیکار میکنی الان تقربا دوساله که منتظرم،

پس امیدتو از دس نده

باز تو از اول راه درمانتو شروع گردی جدی

ولی من بعد یکسال اقدام ناموفق و تشخیص غلط دکتر

بعد یکسال متوجه مشکل نازاییم  شدم

تو تازه اول راهی جای من باشی چیکار میکنی الان تقربا دوساله که منتظرم، پس امیدتو از دس نده باز تو ا ...

هرکس یک سختی هایی درزندگیش داره عزیزم منم به نوبه خودم خیلی مسله دارم توزندگیم اماخوب امیدم بخداست