2777
2789
عنوان

رفع هر حاجتی

185 بازدید | 15 پست

سلام به همگی امیدوارم حالتون عالی باشه، ی ذکر عااالی بهم بگین که رررد خور نداشته باشه ، اگه شنیدین یا خودتون ازش استفاده میکردین و خوب بوده بهم بگین . 

سلام میگن چله حق شناس 

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعای مقاتل صدبار آیت الکرسی ۱۴ هزار صلوات بعدش حشر وعاشورا توسل صلوات نماز حاجت نادعلی دعای فرج

ببخشید و دعای مقاتل‌ حتما حاجت میده ؟ 

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور   
هیچی تو دنیا صد در صدی نیست  خواست خدا مهمه بخواد بهت بده با ی صلواتم میده  من صدتا راه ...

چرا باید خدا بخواد به ما نده ؟ به یکی بده ؟ 

دیگه اعتقادی ندارم

خدای مهربونم از اینکه این همه دوسم داری ازت ممنونم😘
نمیدونم واقعا فقط میدونم سه ماه شبااانه روز دارم التماسش میکنم هررر نذر و چله و دعایی ک فکر کنی انجا ...

ببین عزیزم گاهی ما بنده ها يه چيزي رو با همه وجودمون و همه قلبمون می خوايم اما اون خدایی که خالق ماست ميدونه رسیدن به اون حاجت برای ما خوب نیست و به صلاحمون نیست و حاصلی جز پشیمونی نداره در نتیجه هر چقدر خواهش کنیم ما رو به خواسته مون نمیرسونه و این مسئله رو منو شما و همه بندگان ميدونيم اما با این وجود گاهی بنده بیش از اندازه اصرار میکنه و اینجا وقتی خالق میبینه بنده مصلحتش براش مهم نیست و فقطططط ميخواد به خواسته اش برسه اونو به حاجتش میرسونه و در نهايت بنده با پشیمونی خواهد گفت ای کااااااش هرگز به حاجتم نمی رسیدم.جمله ای که مطمئنا بارها از دیگران شنیدیم.

و گاهی ما يه حاجتی داریم که اتفاقا برامون خوبه و حتی توی تقدیرمون هست اما هنوز وقت مناسبش نرسیده در نتیجه با تاخیر حاجت روا ميشيم.

و گاهی هم حاجتمون به صلاحمون هست و دقیقا در زمان مناسب از خدا می خوايم و خیلی سریع هم حاجت روا ميشيم و برامون اتفاق میفته.

در نهایت اینم بگم عزیزم من همیشه برای خودم از خدا ميخوام حاجتمو فقط و فقط با صلاحدید خودش در اون شرایط و زمانی که خودش صلاحم ميدونه بهم بده و همیشه بهش میگم خدای خوبم ميدوني که چیزی رو زوری ازت نمی خوام. راضی ام به رضای خودت.

برای تعجیل در فرج امام زمانمون صلوات 
اوکی عزیزم اما من شفای مریض خواستم که جوان 

عزیزم انشاالله خدای مهربون به خدایی خودش نگاه کنه و به بیمارتون سلامتی کامل و طول عمر عنایت کنه. آمین. 

برای تعجیل در فرج امام زمانمون صلوات