2777
2789
عنوان

نظرتون راجب اسم آیهان

| مشاهده متن کامل بحث + 5021 بازدید | 25 پست
خیر ولی خوب پیش من خیلییی بد با  و بعد هان تلفظش کردن که تو ذوقم خورد

عزمزم سعی کن هیچ وقت اسمی ک انتخاب کردی رو ب کسی نگی بعد ب دنیا اومدن ک گذاشتی اون موقع لال میشن و میگن قشنگه! شما همون اسمی ک انتخاب کردین رو بزارین فوقش باز مسخره کردن بگین مهم نظر خودمونه نه دیگران بزار بسوزن

۱۴۰۴/۷/۱۸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم پسرمه اصلا نمیتونن تلفظ نامناسبی داشته باشن درموردش 

خیلی هم دلنشین و زیباس 

هر جا میرم همه تعریف میکنن از اسمش 

پسرم به خودش میگه آهانی🥰 

اصلا پشیمون نشو،منم اولش مامان و بابام گفتن سخته تلفظش نزار،ولی الان اینقدر قشنگ صداش میزنن

عزمزم سعی کن هیچ وقت اسمی ک انتخاب کردی رو ب کسی نگی بعد ب دنیا اومدن ک گذاشتی اون موقع لال میشن و م ...

من اسمی که میخواستم بگذارم را گفتم و زن پسر عمه شوهرم که دو ماه بعد از من باردار شده بود ،با پر رویی همین اسم را گذاشت 

درسته این زندگی اون چیزی نیست که من میخواستم ولی تلاش میکنم تا شرایط را بهتر کنم 
تو چی گذاشتی بالاخره؟

من همون اسمی که انتخاب کرده بودمو گذاشتم 

اونم که دو ماه بعد از من زایمان کرد همون اسم بچه منو روی بچه خودش گذاشت

درسته این زندگی اون چیزی نیست که من میخواستم ولی تلاش میکنم تا شرایط را بهتر کنم 
من همون اسمی که انتخاب کرده بودمو گذاشتم  اونم که دو ماه بعد از من زایمان کرد همون اسم بچه منو ...

اگه میگفتی اسمی ک انتخاب کردی رو نزاشتی عصبانی میشدم! من وقتی باردار بودم اسم دخترمو تت‌ لحظه‌ای ک ب دنیا بیاد ب هیشکی نگفتم! اسمشو شاید بقیه بزارن زرنگی اما من میگم یجور سیاست! هرچقد مردم کمتر بدونن بهتره

۱۴۰۴/۷/۱۸

اگه میگفتی اسمی ک انتخاب کردی رو نزاشتی عصبانی میشدم! من وقتی باردار بودم اسم دخترمو تت‌ لحظه‌ای ک ب ...

کاملا درسته حرفتون 

من متاسفانه تجربه لازم را نداشتم