2821
2789
عنوان

ویار ندارم

336 بازدید | 27 پست

سلام من فرداهفت هفته م رو تموم میکنم ولی ویار ندارم اما کم اوردن نفس دارم چون ویار ندارم نگران قلب بچه م که خدای ناکرده تشکیل نشده باشه دوستان راهنمایی لطفا

خیلیا ویار ندارن

من سومین بارداریم رو سپری میکنم و تا حالا کلا ویار رو تجربه نکردم

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بدون ویتر و تهوع باشی خوبه دیکههه

مثل من خوبه😅چند وقت دیگه زایمان میکنم ولی هنوززززززز حالت تهوع دارم در حدی که یک پلاستیک همیشه باهامه  

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏

تصور اغلب ما از بارداری، بارداری های صدا سیماییه😄

شروع بارداری با تهوع های وحشتناک،‌ دوران بارداری همراه درد و ناز و ادا، زایمان جیغ جیغویی و حمل تا بیمارستان به وسیله برانکارد😄

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
راهنمایی لطفا

منم ۶ هفته و چهار روز هستم

شما بچه تون دیده شده؟ آخرین بار دکتر به من گفت ساک حاملگی تشکیل شده، ولی بچه رو ندید

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
منم ۶ هفته و چهار روز هستم شما بچه تون دیده شده؟ آخرین بار دکتر به من گفت ساک حاملگی تشکیل شده، ولی ...

من تاحالا سونو ندادم برا روز دوشنبه ۱۳دهم باید بدم ولی میترسم

من تاحالا سونو ندادم برا روز دوشنبه ۱۳دهم باید بدم ولی میترسم

منم ندادم،دکتر خودش تو مطب سونو کرد

از چی میترسی؟ 

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز