2777
2789
عنوان

فارکس

928 بازدید | 6 پست

سلام دوستان ی چندروزی از تاپیک خودکشی میگذره. موقع خودکشی ی روحانی دستمو گرفت ک داستانش مفصله.الانم ی چندروزی هس ک با اون روحانی حرف میزنم.من زندگی قبلیمو کامل از دست دادم.یمدت خیلی طولانی میخام ی سبک جدیدی از زندگیو شروع کنم.ساده ساده. ن معامله ای ن تحلیلی و ن اموزشی. دوستانی ک اموزششون نصفه موند من ازشون عذرخاهم.تمامیه مبالغتون بهتون پرداخت شد ولی منو ببخشید ک نتونستم بخاطر شرایط بد روحیم اموزشو تموم کنم. قبل از اینکه بخام معامله کردنو برای مدتی ببندم تصمیم گرفتم دلو بزنم ب دریا و یدونه از سیستم های اصلیمو ک تاالان ب هیچکس ندادم و بقولی مثل جونم ب هیچکس نمیدادم با شما ب اشتراک بزارم اما ن ب رایگان.برای بدست اوردن هرچیزی انسان باید ی تاوان یا هزینه بده.البته با این مبلغی ک گذاشتم همون بگیم رایگانه بهتره. مبلغو جوری گذاشتم ک هرکسی ک اراده کنه بتونه،تهیه کنه. بنده علاوه بر تریدر اندیکاتور نویس هستم. اندیکاتوری ک طراحی کردم کامل بر اساس دید و تجربه خودم از پرایس و نحوه چگونگی های و لو مهم و نقاط برگشتی بازار و یسری دیتاهای مهم دیگه ک خروجیش ی سیستم بسیار قوی حاصل شده.چون شما ب بازار اشنایی دارین اگر راغب ب داشتن این سیستم شدین بنده فقط اموزش و نوعات ستاپ گیری بهتون یاد میدم ک دیدمنو بشناسین و با اون دید ازین ابزار استفاده کنید. دقت کنید ن با دید خودتون. با دید و نگاه من معامله کنید چون این ابزار توسط من خلق شده و ستاپ هایی ک میدرو کامل میشناسم ک کدوم نوع ستاپ از همه طلایی تره. قیمت این ابزار و اموزشش دومیلیون میباشد.کسی راغب بود پیوی پیام بزاره

سلام. خوبی دوست عزیز؟ من میتونم بپرسم که آیا اقدام به خودکشی شما به معامله گری ربط داشته یا نه؟ و ای ...

سلام ن ب زندگی معامله گریم ربطی نداشته.

اینکه میخام یمدت کنار بزارم بخاطر تغییر کلی سبک زندگیمه برای ی مدت محدود.از کار میخام فاصله بگیرم و بیشتر رو خودم افکارم کار کنم ک بتونم با مسایلی ک برام پیش اومده کنار بیام.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.