2777
2789

خیلی خیلی باهم صمیمی بودیم از دبستان با هم بودیم 

انصافا خیلی کمکم کرده تو زندگیم 

ولی سه سال پیش مهاجرت کرد رفت کانادا و من وقتی استوری گذاشت فهمیدم 

به هیچ کس نگفته بود از دوستا و اشناها 

الان اومده ایران و خب دوس دارم ببینمش ، از یطرف خیلی ناراحتم که بهم نگفت و از یطرفم میگم خیلی جاها کمکم کرده چیکار کنم برم ببینمش ؟؟؟ یا سرد رفتار کنم 

❤️❤️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه باید کاری بکنم؟ خب نگه

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

حقیقتش منم سعی میکنم تا جایی که میتونم جلو زبونمو بگیرم و مردم از کارام سر در نیارن

حتی نزدیکترین دوستام

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

اگر خودش مشتاق دیدنم بود میرفتم ولی خب وقتی خیلی صمیمی بوده و نگفته، خودم سرخود نمیرفتم دیدنش

( یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ...)

بروببیمش دنیا دوروزه این همه کمکت کرده خب اونم زندگی خودشوداره نمیتونه که خودشووقف توکنه دوستی جدازندگی شخصی هم جدا شایددلیلی داشته خب ک بیخبررفته این همه خوبیشونزن پای بیمعرفتی یه بارش

💔🖤

از نظر من صمیمیت نمیتونه موانعی که برای حریم آدما هست رو برداره به هر دلیلی دلش نخواسته بگه شاید دوست نداشته کسی منصرفش کنه یا ابراز دلتنگی کنه دلش نخواسته به سوال جواب کسی جواب بده و اصلا شاید واقعا براش مسأله مهمی نبوده گفته میرم و برمیگردم 

واقعا به خودش مربوطه پس قیافه گرفتن تو فقط این اثر رو داره که خودت رو ازش محروم کنی همین 

اگه خودش مشتاق بود با هم قرار بذارین

وگرنه ولش کن

توی این چند سال رابطه تونو حفظ کردین؟

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

خیلیها اعتقاد دارن که برنامه هاشون رو به کسی نگن چون انرژی منفی بعضیا باعث میشه کارشون درست نشه 

اینکه نگفته اصلا مهم نیست ولی الان که اومده اگر واقعا دلش بخواد خودش باید تماس بگیره و بخواد که همو ببینید