2777
2789

نع عزیزم

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام  ببخشید یه قانون جدید تو سهمیه های کنکور اومده که داره زندگی منو نابود میکنه میشه درموردش ...

سوالتون رو واضح بفرمایید عزیزم

مَن تَمامم پُر ازين حالتِ بي حوصلگيست💔
سوالتون رو واضح بفرمایید عزیزم

ببینید سال قبل به ما گفتن اگر با سهمیه 25 درصد 

رشته های غیرروزانه مثلا دانشگاه آزاد یا پردیس قبول بشید سهمیه تون از بین نمیره 

اما امسال یهو میگن هرکس تا الان غیرروزانه قبول شده دیگه سهمیه نداره 

1400/09/13 - 08:56
در سال جاری سازمان سنجش درخواستی را در باب تغییر استفاده از سهمیه ایثارگران داد، که بر پایه آن موارد زیر مطرح شده است:

آن دسته از داوطلبانی که یک بار از طریق سهمیه ایثارگران و شاهد در یکی از رشته های تحصیلی دوره های روزانه کنکور پذیرفته شده اند، حق استفاده مجدد از سهمیه ایثارگری را ندارند. این قانون شامل تمام پذیرفته گانی است که از رشته قبلی خود انصراف داده، در رشته مورد نظر ثبت نام کرده و یا حتی نکرده باشند.

همچنین، بر اساس قوانین محدودیت استفاده از سهمیه ایثارگران در کنکوراگر داوطلبی در سنوات گذشته در یکی از رشته های تحصیلی غیر روزانه، اعم از دانشگاه پیام نور، دوره های شبانه و نیمه حضوری دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، موسسات آموزش عـالی غیردولتی و غـیرانتفاعی و یا دوره های پردیس خودگـردان (بین الملل) و مجازی پذرفته شده باشند، چنانچه در رشته قبلی خود انصراف دهند، تنها یک بار امکان استفاده مجدد از سهمیه ایثارگری را خواهند داشت.

علاوه بر این، استفاده مجدد از سهمیه ایثارگران در دانشگاه آزاد برای افرادی که در این دانشگاه پذیرفته شده، در صورت انصراف از رشته قبلی خود تنها یک بار دیگر فرصت بهره مندی از تسهیلات سهمیه ایثارگران راخواهند داشت

من خودم کارمند بنیادشهیدم ولی امروز مرخصی‌ام که از همکارام بپرسم ،طبق شنیده ها اعتراض کردن ولی پنجاه پنجاهه که سازمان سنجش قبول کنه 

من خودم کارمند بنیادشهیدم ولی امروز مرخصی‌ام که از همکارام بپرسم ،طبق شنیده ها اعتراض کردن ولی پنجاه ...

هیچ راه قطعی ای نیست؟ 

این قانونی ک فرستادید عوض شده حتی غیرروزانه هام نمیتونن استفاده کنن

شما نمیتونید کاری برای من بکنید؟ 

هیچ راه قطعی ای نیست؟  این قانونی ک فرستادید عوض شده حتی غیرروزانه هام نمیتونن استفاده کنن شم ...

نه عزیزم من چکاره م قانون کشوریه بزرگا راجبش تصمیم میگیرن و بعد تصویب میشه،دست کارمندای ساده نیست

من خودم کارمند بنیادشهیدم ولی امروز مرخصی‌ام که از همکارام بپرسم ،طبق شنیده ها اعتراض کردن ولی پنجاه ...

سلام من فرزندشهیدم۲۵درصدبودبابام

چون حقوق بگیرتامین اجتماعی هستیم وبهمون بنیادشهید حقوق نمیدن 

ولی خیلیاهم ازبنیادشهیدمیگیرن هم ازتامین اجتماعی میشه راهنماییم کنین🙏