در سال جاری سازمان سنجش درخواستی را در باب تغییر استفاده از سهمیه ایثارگران داد، که بر پایه آن موارد زیر مطرح شده است:
آن دسته از داوطلبانی که یک بار از طریق سهمیه ایثارگران و شاهد در یکی از رشته های تحصیلی دوره های روزانه کنکور پذیرفته شده اند، حق استفاده مجدد از سهمیه ایثارگری را ندارند. این قانون شامل تمام پذیرفته گانی است که از رشته قبلی خود انصراف داده، در رشته مورد نظر ثبت نام کرده و یا حتی نکرده باشند.
همچنین، بر اساس قوانین محدودیت استفاده از سهمیه ایثارگران در کنکوراگر داوطلبی در سنوات گذشته در یکی از رشته های تحصیلی غیر روزانه، اعم از دانشگاه پیام نور، دوره های شبانه و نیمه حضوری دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، موسسات آموزش عـالی غیردولتی و غـیرانتفاعی و یا دوره های پردیس خودگـردان (بین الملل) و مجازی پذرفته شده باشند، چنانچه در رشته قبلی خود انصراف دهند، تنها یک بار امکان استفاده مجدد از سهمیه ایثارگری را خواهند داشت.
علاوه بر این، استفاده مجدد از سهمیه ایثارگران در دانشگاه آزاد برای افرادی که در این دانشگاه پذیرفته شده، در صورت انصراف از رشته قبلی خود تنها یک بار دیگر فرصت بهره مندی از تسهیلات سهمیه ایثارگران راخواهند داشت