rooyaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 2832 عنوان نشت کیسه اب 214 بازدید | 21 پست خانما من امروز شکمم خورد به لبه گاز اما محکم نخورد بعدش احساس میکنم همش بدنم خیسه ممکنه با این ضربه اتفاقی افتاده باشه استرس گرفتم 1401/04/11 | 10:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
karen1401 عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 1483 https://chat.whatsapp.com/Fnof4ikLxaR5gkgYejtJMj ..بسم الله الرحمن الرحیم..اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُوا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧..توروخدابرای باردارشدن من ومادرای مثل من یکباربخونید
loc_ عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 341 دستمال بزار تو لباس زیرت ببین خیس میشه من میدونم هر بلایی که الان داره سرم میاد بخاطر نمازهایی که بدون وضو تو دوران دبیرستان خوندم🗿
karen1401 عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 1483 سلام گلم لینک دورهمی مامانای بارداریم دوست داشتی بیاازتجربه هاسونوازمایش دکترامیگیم تازایمان کنارهم ..بسم الله الرحمن الرحیم..اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُوا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧..توروخدابرای باردارشدن من ومادرای مثل من یکباربخونید
rooyaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 2832 دستمال بزار تو لباس زیرت ببین خیس میشه ممنون الان میزارم
شایلین1401 عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 8604 پد بزار تو لباس زیرت بعد سرفه کن ببین خیس میشه یا نه...ولی اون حس خیس بودنو منم دارم
rooyaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 2832 سلام گلم لینک دورهمی مامانای بارداریم دوست داشتی بیاازتجربه هاسونوازمایش دکترامیگیم تازایمان کنارهم خیلی ممنون عزیز
rooyaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 2832 پد بزار تو لباس زیرت بعد سرفه کن ببین خیس میشه یا نه...ولی اون حس خیس بودنو منم دارم وای خیس شد یکم چی کنم
شایلین1401 عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 8604 وای خیس شد یکم چی کنم ببین مثل ادرار گرم و روان ؟ شاید ترشح بی رنگ....
شایلین1401 عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 8604 وای خیس شد یکم چی کنم هفته چندی؟ اگ نگرانی برو بیمارستان..
rooyaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 2832 ببین مثل ادرار گرم و روان ؟ شاید ترشح بی رنگ.... نه گرم نیست من پد نزاشتم ببخشید دستمال گذاشتم چسبوندم به خودم در آوردم یکم خیس بود
rooyaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 2832 هفته چندی؟ اگ نگرانی برو بیمارستان.. ۲۲ هفتمه شوهرم قبول نمیکنه میگه الکی حساسی😭
meygosar عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 286 هفته چندمی؟ماما به من میگفت نشتی عیب نداره و موقع ابریزش باید مراجعه کنیمنم ابریزش داشتم و مدام میرفتم که اب دور جنین رو چک کننابریزش به این صورته که آب جریان بگیره بیاد تا مچ و کف پاتاما تو برای اطمینان یه تماس بگیر
rooyaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 2832 هفته چندمی؟ ماما به من میگفت نشتی عیب نداره و موقع ابریزش باید مراجعه کنی منم ابریزش داشتم و مدام ... ممنون عزیز دکترم نیست تا دوهفته دیگه هیچ شماره ای هم نداده