2821
2789

پرستاری

میریخت پایین دونه دونه دونه های اشکم🥲 کوچه هارو یکی یکی بالا پایین میکردم تا جایی که یخ زد دستم🙂 میومدم هی دستاتو بگیرم سردیشو بگیری و گرمیتو بدی من 🤟🏽 ولی میدیدم نیستی نمیبینم تورو کنارم که دستتو بگیرم✨

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیتونم انتخاب کنم بینشون که بگم بهت هر دو خوبن🤷

ولی من چون بابابزرگم دامپزشک معروفیه داییم هم همینطور یاد گرفتم در کنار اونوا و عاشقانه دوستش دارم رشته رو میگم دامپزشکی

خدایا شارت شیوسه!🙃در هه رو با حوصلت نارم ترین حالت ممکنم⁦⁦👌🏻⁩شارت بشیوه چیست؟یعنی زندگیت مختل بشه،نه آب داشته باشی نه غذا،نه خواب داشته باشی نه بیداری آرام،کاملا لیوه بشی😅⁦♥️⁩خدا کارمو کارمو وه بنده های دَم دِردَه لَچِرِت ننداز🙂😂ای کآربری که قضاوت میکنی و میری تاپیکامو شخم میزنی تو میتونستی یه گوشه ای از زندگیم باشی وای عه دیز😔😂هم اکنون در سراسر لرستان و مشکل کولر ها:پمپ بزه،خو ایسه موتورن روشه کو،بزه دور تند،خاموش که،هوو وراز واتونم،مر کری ها گوم خاموش کو⁦⁦⁦👌🏻⁩😂کسی که د مین سایت دل منن اشکنی فکر میکی سیم مهمی گگه؟🤨چک چنه گپو:سیم عزیزی،نه چن خومی⁦ روبه😜دلم از دوریت خِرتپوس شده😔😂تعریف عع وژم نوعه ع ایل لکستان و لرستانم😍😎و در من دختریست که هر روز بیشتر از قبل پرچه شرش می آید😌⁦✌🏻⁩م نزانم چ موشی ولی زانم لیوتم🤗⁦♥️⁩عشق دو پا و هلیکوپتری 😎⁦✌🏻⁩

بزار جوابا بیاد

اصلا مجاز شدی به انتخاب رشته😑😶😶😐

یاد حرف استاد پیش‌دانشگاهیم افتادم

میگفت دخترا هنوز آزمون شبیه به کنکور رو هم شرکت نکردن بعد با دوستاشون درباره اولین روزی که قراره برن دانشگاه حرف میزنن که مانتو سبز بپوشم یا سرمه‌ای😐😐😐

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

ببین به کدوم شون علاقه بیشتری داری 

در کدومش صبر و حوصلت بیشتره  مثلابه عنوان یه پرستار میتونی شب شیفت وایسی 

پرستاری واقعا صبر زیادی میخواد اما مهم ترین ملاک در انتخاب رشته استعداد و علاقه است اگه به هرکدومشون علاقه داری ولی میدونی که تواناییش رو نداری خواهشا نرو 

با یه مشاور تحصیلی خوب صحبت کن اون بهتر میتونه راهنماییت کنع

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز