2777
2789
عنوان

دوست پسر وکیل

4503 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من الان بیشتر از یه ساله با این آقا دوستم و خیلی دوسش دارم البته اونم ولی خیلی مشکلات داریم مخصوصا از لحاظ اخلاقی همیشه به مشکل برمی‌خوریم و ایشون میگه من مشغله شغلیم زیاده و وقت خیلی چیزارو ندارم مدام درگیرم ولی از طرفی میبینم وقت گذروندن با دوستاشو خیلی بیشتر از من دوست داره و از طرفی از شغلش واقعا میترسم شما اطرافتون کسی دارین که با وکیل ازدواج کرده باشه خوشبخت بودن آیا ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته شغل هم خیلی مهمه ولی اخلاق طرف برای من مهم ترینه 

آخه منو اطرافیانم میترسونن که با وکیل ازدواج کردن سخته آدمای خطرناکین کلی حرفهای بد شنیدم همیشه دلشوره دارم 

آخه منو اطرافیانم میترسونن که با وکیل ازدواج کردن سخته آدمای خطرناکین کلی حرفهای بد شنیدم همیشه دلشو ...

یعنی چطور راجع به یه قشر خاص اینجور حرف میزنن؟آدم خوبم هست بدم هست چه ربطی به شغل داره؟

اطرافیانم دیدم مشکلی نداشتن خودمم واسه طلاق که دادگاه میرفتم اونجا با یه وکیل آشنا شدم بعد درسم از ...

انشالله که خوشبخت باشین عزیزم 

ولی همین موضوع که میگن با موکلاشون ارتباط نزدیک دارن میترسونههه

آخه منو اطرافیانم میترسونن که با وکیل ازدواج کردن سخته آدمای خطرناکین کلی حرفهای بد شنیدم همیشه دلشو ...

نه بابا ربطی به شغل نداره که ما همه جور آدم داریم ، دکتر خوب داریم دکتر بد هم داریم ، مونده به شخصیتش و اخلاقش 

بنظر من اخلاق طرف خیلیییییی از شغلش مهمتره 

اول ببین با طرف میتونی زندگی کنی

داری میگی به خوشگذرونی با دوستاش بیشتر اهمیت میده تا من اخلاقمون شبیه هم نیس

بعد شما الان نگران شغلشی😶

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
 یعنی چطور راجع به یه قشر خاص اینجور حرف میزنن؟آدم خوبم هست بدم هست چه ربطی به شغل داره؟

همین موضوع باعث شده همیشه دلهره دارم شک دارم بهش همه ی اختلافامون سر اینه ولی اون خیلی صبوره

همین موضوع باعث شده همیشه دلهره دارم شک دارم بهش همه ی اختلافامون سر اینه ولی اون خیلی صبوره

اولین کاری که تو زندگیت باید یاد بگیری اینه مردم خیلی حرف میزنن...چیزی که خودت میبینی مهمه باید نشنوی ..وقتی خودت میگی خوبه که خوبه اگرم بده خب بده ربطی به شغلش نداره

یکی از آشناهای ما  گول یه وکیل خورد از شوهرش جدا شد با اون ازدواج کرد از اون هم طلاق گرفت

بنظر من اخلاق طرف خیلیییییی از شغلش مهمتره   اول ببین با طرف میتونی زندگی کنی داری میگی به ...

من این تفاوت اخلاقو ربط میدم به اون که اون پسره من دخترم سلیقه ها و سبک زندگی بلاخره متفاوته اون خیلی با من کنار میاد من خودم اخلاق عالی ندارم شغلشو به همین خاطر میگم که تو جامعه مدام بد میگن از وکلا 😕 چند موردم خودم دیدم دیگه ترسم زیاد تر شده

یکی از آشناهای ما  گول یه وکیل خورد از شوهرش جدا شد با اون ازدواج کرد از اون هم طلاق گرفت

خیلی زود گول میزنن آدمو تو بدترین شرایط رابطمون جوری جمع و جور میکنه قضیه رو که من اصلا یادم نمیاد چه اتفاقی افتاده بود😐

من این تفاوت اخلاقو ربط میدم به اون که اون پسره من دخترم سلیقه ها و سبک زندگی بلاخره متفاوته اون خیل ...

خب همین شغلشم باید با طرز فکرت ک هرکسی یه جوره کنار بیای

مثلا همه میدونیم وکیلا وکلای خانم زیاد دارن و باهم زیاد میان ومیرن و درتماسن

از نظر یه همسر این راحتی کاری واسش خیلی عادیه وقبول کرده شغل شوهرش اینجوریه از نظر یکی دیگه این راحتی و با خانم ها در ارتباط بودن قابل هظم نیس واسش وکنار نمیاد

دیگه بستگی به خودت داره ک چجوری هستی

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️