2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا شاهده اومدم بنویسم از دهم شروع کن به تست زدن🥴😂واییی اون تستو میگی

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

تخمک گزاریم با کیت دقیق پنج شنبه هفته پیش بود یعنی نه روز پیش

خب پس پنج روز صبر کن

من ریخته ام در رگ تو شیره جان هی چرخ برن در من و دل را بتکان 🤰این هم نفسی، چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان 
دعا کنید برام دستم خالی نمونه شما اوایل بارداریتون چه علائمی داشتین

گلم ایشالا مامان میشی من سینه هام حساس و سنگین شده بودن و کمردرد و دلدرد پریودی داشتم و ترشح داشتم جوری که هر لحضه احساس میگردم پریود شدم میدیدم نه. 

هشت یا نه روز بعد موعودم بی بی چک زدم مثبت شد قبل اون نزده بودم 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان هی چرخ برن در من و دل را بتکان 🤰این هم نفسی، چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان 
دعا کنید برام دستم خالی نمونه شما اوایل بارداریتون چه علائمی داشتین

عزیزم از تاپیکت مشخصه چقدر استرس داری.استرس بدترین چیز برای بدنه توکل کن بخدا هرچی صلاحه برات پیش میاره 

گلم ایشالا مامان میشی من سینه هام حساس و سنگین شده بودن و کمردرد و دلدرد پریودی داشتم و ترشح داشتم ج ...

منم بشدت سینه هام مخصوصا نکشون حساس شده کمردردم دارم ترشح زرد دارم فعلا‌ک‌پنج روزه دیر شده پریودم امید بخدا ممنونم

عزیزم از تاپیکت مشخصه چقدر استرس داری.استرس بدترین چیز برای بدنه توکل کن بخدا هرچی صلاحه برات پیش می ...

اره خیلی استرس دارم 

دلم‌میخاد مامان شم هر کسو‌ناکسی ک فکرشو بکنی داعما بهم میگن‌من قبل ازد خیلی جواب میدادم اما شوهرم میگه جواب کسیو‌نده فقط بگو باشه منم روو دلم میزارم میگم جهنم باشه اونا نفهمن من بفهمم لاقل

اره خیلی استرس دارم  دلم‌میخاد مامان شم هر کسو‌ناکسی ک فکرشو بکنی داعما بهم میگن‌من قبل ازد خی ...

بزار بگن.مردم دهنشون بازه.منم مقل تو تو اقدامم حتی دیشب زن دایی شوهرم زنگ زد دسته جمعی میریم شام پارک من بهونه اوردم ک خونه نیستیم و فلان نرفتم.ارامش خودت روحت روانت مهمترین چیزه اگ کسی یا جایی اذیتت میکنه با حرفاشون نرو فقط همین.هرکیم گفت بگو هنوز بچم بچه نمیخوایم هنوز.در دهن مردم بسته نمیشه

منم بشدت سینه هام مخصوصا نکشون حساس شده کمردردم دارم ترشح زرد دارم فعلا‌ک‌پنج روزه دیر شده پریودم ام ...

گلم نوک سینه هاتو فشار نده ضرر داره

بزار بگن.مردم دهنشون بازه.منم مقل تو تو اقدامم حتی دیشب زن دایی شوهرم زنگ زد دسته جمعی میریم شام پار ...

اخه یکم شرایط فرق داره پدر شوهرم فوت شده خیلی ام وابسته بودن داغونن اطرافیان و خودشون داعما دارن میگن منم خب میگم داغدیدن دلشون نشکنه