2777
2789
عنوان

بی بی چکم منفی شد

257 بازدید | 27 پست

18 ام موعدمه 

سه روزه خیلی دل درد و نفخ دارم 

صبح رفتم بی بی چک زدم منفی بود

تا منفی شد دل دردمم خوب شد همش تلقین کرده بودم 

دکترم بهم گفت ب این راحتیا باردار نمیشی باورم نمیشد ولی میبینم راست میگفت

این ماه هر روز اقدام بودیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه تو سایت دیدم هفته سوم نشون داده برای خیلیا

بستگی به روز تخمک گذاری هرفرد داره درسته واسه بعضیا زودتر نشون میده ولی همیشه اینطوری نیست اگه میخای مطمئن بشی همون موعدی که گفتم اگه پریود نشدی بی بی بزن.

من سخت نمی گیرم....سخت است جهان بی تو!!
اخه تو سایت دیدم هر کی باردار بوده هفته سوم نشون داده حداقل یه هاله انداخته ولی من زدم حتی هاله هم ن ...

نبابا من خودم سر پسرم ۳ روز از وقتم گذشته بود به زور یک هاله انداخت ازمایش خونم دادمثبت نشد بعد یک هفته تکرار کردم مثبت شد

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

همین استرس و حالت بدی ک داری خودش خیلی تاثیر داره..برای چی انقد ناامیدی؟فکر میکنی ک خدا استغفرالله توانایی دادنشو نداره؟یا اینکه تورو فراموش کرده؟همه چی رو ب خدا بسپار و خودتو در پناه اون قرار بده.اینطوری با آرامش و اطمینان در بهترین موقعیت بهت عطا میکنه.

دارم از زلف سیاهش گلہ،چندان ک مپرس....
اخه تو سایت دیدم هر کی باردار بوده هفته سوم نشون داده حداقل یه هاله انداخته ولی من زدم حتی هاله هم ن ...

همه که مثل هم نیستن من خودم روز موعدم زدم تازه بعد نیم ساعت یه هاله کمرنگ انداخت   بزار روز موعدت اگه پری نیومد بیبی بزن انشاالله مثبته 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
اخه تو سایت دیدم هفته سوم نشون داده برای خیلیا

بعدم نباید که هرزوز اقدام باشی اون دکتری که رفتی نگفته که باید روز های تخمگذاری اقدام کنی اونم یک شب درمیون دارو هام مصرف می کنی یانه

همین استرس و حالت بدی ک داری خودش خیلی تاثیر داره..برای چی انقد ناامیدی؟فکر میکنی ک خدا استغفرالله ت ...

اخه دکترم گفت ب این راحتیا باردار نمیشی الکی داری وقت تلف میکنی

فکر میکردم یه حرفی میزنه فقط مجبور بشم پول بیشتر بدم ولی با این ماه هم ک نشد دیگه داره باورم میشه راست میگفت

نه کی گفته من برای هر دو بچه هام یک هفته بعد تخمک گداری بی بی چک زدم یکیش ۲۶ سیکل و یکیش ۲۹ سیکل مثبت شد زود زدی

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
بعدم نباید که هرزوز اقدام باشی اون دکتری که رفتی نگفته که باید روز های تخمگذاری اقدام کنی اونم یک شب ...

چون تخمدانم پلی کیستیکه گفت بدون در نظر گرفتن علائم تخمک گذاری اقدام کن و تعداد دفعاتت هم بیشتر کن 

این ماه کیت میخرم

اخه دکترم گفت ب این راحتیا باردار نمیشی الکی داری وقت تلف میکنی فکر میکردم یه حرفی میزنه فقط مجبور ...

ادم سال وبدون هیچ عیبی هم که باشه تا ۶ ماه طبیعی که باردار نشه بعد شما با یک ماه نا امید شدی من ۳۶ ماه اقدام بودم