2777
2789
عنوان

با یه پسری

132 بازدید | 6 پست

با یه پسری ۲ ساله دوستیم همسایشون یه دختر هست اینو دوست داره خودشم میدونه

منم بهش گفتم که بره به مادرش بگه که دخترش دست از سر ما برداره چون الان یک ساله که همنه 

اینم رفته به مادرش گفته مادرش گفته که دخترش گفته پسررو دوست داره من و پدرشم قبول مکنیم 

بعد گفته اخلاق بابای این دختره یه جوریه که هر چی دخترش بخواد بهش چشم میگه ثروتمندن گفته که ۲ تا کارخونه به اسم دخترس

پسره هم موهاش بلنده قدش بلند مادرش رفته ۱۰ تومن آورده گفته مندازم صدقه 

منم قبل اینکه بره به مادرش بگه بهش گفتم که بگو از دست از سرت برداره اگه نتونی بگی میرم 

الانم واتساپ هر چی بوده پاک کردم باهاشم خدافزی کردم اونم آخرین پیامش این بود که با اینکه تو یه شهر دیگه ایی ولی من تورو دوست دارم ولی این نزدیک خونه ماس

من خودمم بهش اعتماد دارم میدونم سمت این کارا نمیره  و بهم خیانت نمیکنه ولی دختره دست بر دار نی

بگید چیکار کنم؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چرا؟؟

غیرمستقیم گفته خداحافظ این دم دست بهتر 

با دست پس زد با پا پیش کشید نخواسته دلت بشکنه گفته تو رو دوست دارم ولی این نزدیکم وضعش خوبه بستگی داره طرفت چقدر ادم مادی هست

تو هم بي سياستي . بهتره ببيني كي داداش دم بخت داره . اين پسرها رو بفرستي خواستگاري دختره . اين قدر دختر هست كه تو همين ني ني سايت تاپيك تو رو ميبينن و از خداشونه برادرشون همچين دختر پولداري رو بگيره . سوئ ضعف دختره هم كه مشخصه . قد بلند . موي بلند . بره محكم كاري يه دست كت و شلوار هم خوبه . با يه گاري برن جلوي خونه ي دختره باقالي بفروشن . خخخ .