2777
2789
عنوان

عقد

176 بازدید | 12 پست

سلام دخترا نظر میخواستم واسه عقدم بقیه میگن لباس رنگی بپوش ک سفید واسه عروسیت باشه قدیمی نشه واست تکراری نشه هم جذابه مثلا نباتی و ... مورد دوم هم میگن کوتاه باشه و خوشگل و اینا ممنون میشم راجب دو مورد نظر بدین

رنگی🤔🙄  بنظرم یه لباس دکلته بپوش که پف کم داشته باشه ولی برای عروسیت یه لباس پرزرق و برق دار ...

دکلته بهم نمیاد سایزم ۴۰ هست تپلم یکم ...مرسی از نظرت ...رنگی بودنش چی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ولی لباسهای عقد رو توی اینستا ببین و از روشون ایده بگیر انشالله خوشبخت شی

ممنونم عزیز دلم امیدوارم شما هم همیشه خوشبخت و عاقبت به خیر و موفق باشی عزیز دلم ....لباس های اینستا مثل لباس عروس هستن و بیشترشون بلند هستن من واسه عروسیم دوس ندارم ک فنر زیر لباس عروسم بپوشم دوس دارم پف بودنش همش با تور باشه و بیشتر لباس های عقد هم همینشکلی هستن واسه همین دنبال متفاوت بودن گشتم ک عروسی تکراری نشه

ببین رنگی داریم تا رنگی

اگه رنگی میپوشی خیلیییی کم رنگ‌باشه

مثلا یهو یه صورتی جیغ یا زرشکی نپوشی که خیلی بد و قدیمیه

قد لباستم من با زیر زانو موافق ترم تا کاملا بلند

ببین رنگی داریم تا رنگی اگه رنگی میپوشی خیلیییی کم رنگ‌باشه مثلا یهو یه صورتی جیغ یا زرشکی نپوشی ک ...

وای عزیزم ممنونم واسه راهنماییت....رنگش نباتی و دودی و نقره ای باشه خوبه؟؟

صورتی بگیر

میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط  به کسی بگویم که فردا آخرین روز  زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱