2777
2789
شما سایه خوش هستید؟ خسارت مالی ک ندیدین ؟

من مال اون روستا نیستم این حرف یکی از اهالی اونجابودخسارت مالی زیاد دیدن خونه هاشون خراب شده

هیچ کس تو این دنیا لیاقت قرمزشدن چشاتو نداره💔
بندر خمير ٦/١ ريشتر ساعت دو شب لرزيده  فقط الله به فريادشون برسه ما كيش هستيم ولي بدجور لرزيد ...

مامالی اتفاقا همین الان تو فکرت بودم میخواستم حالتون رو‌بپرسم

خداروشکر خوبید

ان شالله خدا مخافظتون باشه

یااباعبدالله الحسین خودت رحم کن به هم‌ وطنام  

ما به این زندگی اومدیم که قیمت پیدا کنیم...نه اینکه زندگی کنیم به هر قیمتی!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هاي هرمزگان خونسرديتون رو حفظ كنيد يه ساك كوچيك وسايل ضروريتون رو مثل مدرك شناسايي، اب ، بيسكوئ ...

اشتباه نمیکنید

۶ ریشتر خیلی زیاد!!!

توکل برخدا

خدا جمیع تون حفظ کنه

در پناه امن خودش

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
اشتباه نمیکنید ۶ ریشتر خیلی زیاد!!! توکل برخدا خدا جمیع تون حفظ کنه در پناه امن خودش

نه عزيزم

تو سايت ايراني كه زد ٦/٣

متاسفانه اينجور كه خبراش داره مياد خسارات و تلفات داشته

چون بازم دو تا ديگه به همين بزرگي يك ساعت بعد اومد

مامالی اتفاقا همین الان تو فکرت بودم میخواستم حالتون رو‌بپرسم خداروشکر خوبید ان شالله خدا مخافظتون ...

قربونت برم كه به يادم بودي مهربونم

خوبيم

زديم از خونه بيرون

پناه بر خدا

خدا به فرياد مردم اون قسمتي كه مركزيت زلزله اونجا بوده برسه

بچه ها لنگه هم.خسارت داشته؟

خبری دارین؟

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
قربونت برم كه به يادم بودي مهربونم خوبيم  زديم از خونه بيرون پناه بر خدا خدا به فرياد مردم ...

خدانکنه عزیزم

خدا خودش رحم کنه   صلوات هدیه به حضرت ام البنین بفرست خودشون مراقبتون باشند ان شاالله

وای اره روستایی ها مخصوصا  الهی بمیرم

ما به این زندگی اومدیم که قیمت پیدا کنیم...نه اینکه زندگی کنیم به هر قیمتی!!
عزیزم کجایی ترسیدی؟ادرس دقیق بده بیام پیشت

والاهمسایمون اومددنبالم دید انقدترسیدم رفتیم توپارک یکم نشستیم. حالاجالبه شوهرم اومده ازسرکار انقد سرم داد زدکه چراباهاشون اون موقع شب رفتی پارک. انگار براتفریح رفتم. هه. کاش زیرآوارمونده بودم راحت شده یودم الان😪

والاهمسایمون اومددنبالم دید انقدترسیدم رفتیم توپارک یکم نشستیم. حالاجالبه شوهرم اومده ازسرکار انقد س ...

خدا خیرش بده،مام بیرون بودیم گفتم اگه نزدیک باشی بیایم ک تنها نباشی،ناراحت نباش حالا چیزی گفته،شکر خدا که بخیر گذشت