baharwsh مدیر عضویت: 1400/09/11 تعداد پست: 714 عنوان بچه های هرمزگان | مشاهده متن کامل بحث + 2022 بازدید | 106 پست خوبین 😥😥😥😥😥😥وااای نگرانیم بر هر خوان که بِنْشَستَم خدا رزّاق بود🕊️🤍 1401/04/11 | 03:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جلوه80 عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 762 شما سایه خوش هستید؟ خسارت مالی ک ندیدین ؟ من مال اون روستا نیستم این حرف یکی از اهالی اونجابودخسارت مالی زیاد دیدن خونه هاشون خراب شده هیچ کس تو این دنیا لیاقت قرمزشدن چشاتو نداره💔
نبات_بانووو عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 129 بندر خمير ٦/١ ريشتر ساعت دو شب لرزيده فقط الله به فريادشون برسه ما كيش هستيم ولي بدجور لرزيد ... مامالی اتفاقا همین الان تو فکرت بودم میخواستم حالتون روبپرسمخداروشکر خوبیدان شالله خدا مخافظتون باشهیااباعبدالله الحسین خودت رحم کن به هم وطنام ما به این زندگی اومدیم که قیمت پیدا کنیم...نه اینکه زندگی کنیم به هر قیمتی!!
ظهور_313 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 2564 بچه هاي هرمزگان خونسرديتون رو حفظ كنيد يه ساك كوچيك وسايل ضروريتون رو مثل مدرك شناسايي، اب ، بيسكوئ ... اشتباه نمیکنید۶ ریشتر خیلی زیاد!!!توکل برخداخدا جمیع تون حفظ کنهدر پناه امن خودش السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
مامالی4 عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 22318 اشتباه نمیکنید ۶ ریشتر خیلی زیاد!!! توکل برخدا خدا جمیع تون حفظ کنه در پناه امن خودش نه عزيزمتو سايت ايراني كه زد ٦/٣متاسفانه اينجور كه خبراش داره مياد خسارات و تلفات داشتهچون بازم دو تا ديگه به همين بزرگي يك ساعت بعد اومد
مامالی4 عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 22318 مامالی اتفاقا همین الان تو فکرت بودم میخواستم حالتون روبپرسم خداروشکر خوبید ان شالله خدا مخافظتون ... قربونت برم كه به يادم بودي مهربونمخوبيم زديم از خونه بيرونپناه بر خداخدا به فرياد مردم اون قسمتي كه مركزيت زلزله اونجا بوده برسه
نبات_بانووو عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 129 اینجا قیامته اصلا نمیشه توصیف کرد خدایا خودت رحم کن وحشتی که الان تو سایه خوش افتاده قابل توصیف نیس ... یاحسین ما به این زندگی اومدیم که قیمت پیدا کنیم...نه اینکه زندگی کنیم به هر قیمتی!!
چشماش۰۰زندگیمه عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 2569 بچه ها عسلویه هم میاد ؟داداشم اونجا کار میکنه 😕 هرچی میریم جلوتر بیشتر میفهمم ک همه ی زندگیمی
چشماش۰۰زندگیمه عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 2569 نه عزيزم تو سايت ايراني كه زد ٦/٣ متاسفانه اينجور كه خبراش داره مياد خسارات و تلفات داشته چون باز ... 🥺 هرچی میریم جلوتر بیشتر میفهمم ک همه ی زندگیمی
صبا123 عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 10389 بچه ها لنگه هم.خسارت داشته؟خبری دارین؟ برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم
نبات_بانووو عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 129 قربونت برم كه به يادم بودي مهربونم خوبيم زديم از خونه بيرون پناه بر خدا خدا به فرياد مردم ... خدانکنه عزیزمخدا خودش رحم کنه صلوات هدیه به حضرت ام البنین بفرست خودشون مراقبتون باشند ان شااللهوای اره روستایی ها مخصوصا الهی بمیرم ما به این زندگی اومدیم که قیمت پیدا کنیم...نه اینکه زندگی کنیم به هر قیمتی!!
دخترگندمی عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 4423 بچه ها عسلویه هم میاد ؟ داداشم اونجا کار میکنه 😕 نه اون بوشهره
بوشهرزيبا عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 505 بچه ها عسلویه هم میاد ؟ داداشم اونجا کار میکنه 😕 خداروشکر تا الان که خبری نیست اللهم عجل لوليك المظلوم الفرج...ب حق زينب كبري
luckydarage1 عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 465 عزیزم کجایی ترسیدی؟ادرس دقیق بده بیام پیشت والاهمسایمون اومددنبالم دید انقدترسیدم رفتیم توپارک یکم نشستیم. حالاجالبه شوهرم اومده ازسرکار انقد سرم داد زدکه چراباهاشون اون موقع شب رفتی پارک. انگار براتفریح رفتم. هه. کاش زیرآوارمونده بودم راحت شده یودم الان😪
7roya7 عضویت: 1398/12/08 تعداد پست: 2792 والاهمسایمون اومددنبالم دید انقدترسیدم رفتیم توپارک یکم نشستیم. حالاجالبه شوهرم اومده ازسرکار انقد س ... خدا خیرش بده،مام بیرون بودیم گفتم اگه نزدیک باشی بیایم ک تنها نباشی،ناراحت نباش حالا چیزی گفته،شکر خدا که بخیر گذشت