2777
2789
خسارت روستای سایه خوش خیلیه بچه ها میگن زیر اوار موندن کسی خبر داره بچه ها؟

از یکی از روستاهای دیگه خبز گرفتم گفتن خیلی خونه ها خراب شده مردم زیر اوارن 😥😥😥

بر هر خوان که بِنْشَستَم خدا رزّاق بود🕊️🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدا خب برو بیرون فداتشم خدایا چقدر سخته آخه 😔😔😭😭😭 اسم زلزله میاد من قلبم می‌ریزه . خوبه ...

کسی رو اینجا ندارم. شوهرمم که سرکاره. کجا برم اخه. فقط یکم رفتم پایین دوباره اومدم خونه

امام صادق(ع) فرمودند: هرگاه در شب و هنگام خوابیدن از وقوع زلزله و خراب شدن خانه می‌ترسی آیه «۴۱ سوره فاطر» را قرائت کن.

«إنَّ اللَّهَ یُمْسِکُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ أَن تَزُولَا وَلَئِن زَالَتَا إِنْ أَمْسَکَهُمَا مِنْ أَحَدٍ مِّن بَعْدِهِ إِنَّهُ کَانَ حَلِیمًا غَفُورًا؛ همانا خدا آسمان‌ها و زمين را نگاه مى دارد تا نيفتند و اگر بيفتند بعد از او هيچ‌كس آنها را نگاه نمى‌دارد، اوست بردبار آمرزنده».

کسی رو اینجا ندارم. شوهرمم که سرکاره. کجا برم اخه. فقط یکم رفتم پایین دوباره اومدم خونه

زنگ زدید براش ؟ 

شوهرتونم مواظب باشه و آماده باشه خدای نکرده پس لرزه ها بدتر نباشن 

خدا بهتون رحم کنه انشاءالله درکل مواظب خودتون باشید 

بندر خمير ٦/١ ريشتر ساعت دو شب لرزيده  فقط الله به فريادشون برسه ما كيش هستيم ولي بدجور لرزيد ...

اره چهاربار زلزله شده از ساعت دو تا س😥