2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون جونت رو خدا بهت داده و فقط خودش میتونه بگیره !! نه تو 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
بخاطر اینه که ادم نباید از رحمت خدا نامید بشه خودکشی یعنی ناامیدی از رحمت خدا

ابلیس که اسم شیطان هست معنیش میشه ناامید از رحمت خدا

الـلهم صـل علـی محــمد و آل محـمد و عجـل فرجـهم والعـن اعدائـهم اجمعین

این راهش نیست

همه گیر و گور دارن پس برن خودکشی کنن؟ 

نمیشه که اگه قرار باشه هر کی که داغونه حالا به هر دلیلی سمت این چیزا بره که سنگ رو سنگ بند نمیشه 

منم یه مدت تو سرم بود میگفتم اره بابا بزار خودمو بکشم راحت میشم ولی الان میفهمم چقدر اشتباه میکردم چقدر به جای این فکرای پوچ میتونستم به خودم فکر کنمونکردم

ببین خدا هر چیزی که برا آدم بد باشه رو حروم یا گناه میدونه تو میتونی بمونی و برای آیندت تلاش کنی دنیا همین چند سال نیست و به خاطر یه اتفاق نمیتونی آیندتو قربانی کنی

∆ اگه ریپلای زدی یا تو تاپیکم پست گذاشتی و من جوابتو ندادم یا لایکت نکردم بدون یه جایی باهام بحثت شده و نمیخوام جوابتو بدم💅🏻 ∆

چونکه خدا ذره ای از روحشو درون بدن هرکدوم‌ ما دمییده‌ و اینکه ما بخوایم‌ اون رو از بین ببریم قطعا گناهه حتی اگه خیلی خسته شدی به مردن فکر نکن من خیلی سختی کشیدم خیییییلی یعنی بینهایت اما تهش باز گفتم خدا هست توام توکل کن به خدا

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️