2777
2789
عنوان

سلام خانمها

96 بازدید | 6 پست

امروز صبح پریود شدم عصری بچه ها اومدن توحیاط ماشلوغ وسروصدامیکردن منم اعصابم خورد شد سرشون داد کشیدم یهوییی زن داداشم اومد گفت اوه چه خبره چکارب بچه ها داری منم گفتم فضولیش ب شما نیومده اونم گفت حرف دهنت وبفهم گنده ترازدهنت صحبت نکن منم پریود بودم رفتم سمتش گفتم توکی هستی ک خاسته باشی بامن اینجوری   صخبت کنی بعد یکی من یکی اون توحالت پریودی یهو بهش پریدم روسریشو کشیدم  گیساشو گرفتم اونم گیسامو گرفت  بعد سریع اومدن بزور جدامئن کردم  وا ی اگه نرسیده بودن کل گیسهای همو میکندیم اون ناکردار یه چنگ زد توصوذتم هنوز جای چنگش مونده اینقد عصابم خورده ک میخام برم کل صورتشو چنگ مالی کنم شماهم توحالت پریودی ازاین دعواها داشتید چکارکنم دست خودم نبود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه با پریودی تا این حد همه عصبانی بشن که هر روز کلی زن باید تو خیابون گیس و گیس کشی کنن باید سعی ک ...

اینکه بله ولی امروز من حسابی داغون بودم براعصابم مصلت نبودم فرمایش شما درست عزیزم

اگه با پریودی تا این حد همه عصبانی بشن که هر روز کلی زن باید تو خیابون گیس و گیس کشی کنن باید سعی ک ...

اینکه بله عزیزم کلا حق میدم ب شما البته ازاین دسته زنان توخیابون کم هم نیست من خودم ب شخصه دیدم حتما شما هم دیدید

ولی توخیابون تواون مجیط برای یه خانم زیبنده نیست  که باهم گیس وگیس کشی کنن