2777
2789
عنوان

دلم گرفته😔

82 بازدید | 12 پست

احساس شدید تنهایی دارم

دوهفته دیگه تولدمه و بعید میدونم شوهرم بخواد واسم حتی یه کیک بخره!تو این ۱۲سالی که با همیم من همیشه به یادش بودم خودم کیک واسش میپختم ولی اون همیشه من میگفتم واسم کیک میگرفت!پارسال اولین سالی بود که تولدم دخترم کنارم بود هیچی نگفتم کیک نگرفت!حتی مامان بابام هم نگرفتن با اینکه من واسه جفتشون کیک گرفتن!فقط برادرشوهرم واسم کیک گرفت(کلا این مدلیه برادرش واسه همه)

خیلی دلم شکست اما هیچی نگفتم خورد شدم هیچکس دوستم نداره.منم واسه تولدش هیچکاری نکردم اولین باری بود که واسش هیچکار نکردم بازم غصه خوردم.هرسال نزدیک تولدم که میشه دلم وحشتناک میگیره.فقط وقتی بچه بودم واسم تولد گرفتن بعد از اون یه وقتا چی شد که واسم شیرینی گرفتن!

الانم دعوامون شد نشستم اهنگ گوش میدم گریه میکنم.کسی ندارم باهاش درددل کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی پشیمونم یچه دار شدم چون مجبورم بخاطر این طقل معصوم زنده باشم!من واقعا آدم به درد نخوری ام.اصلا نباید انقدر زنده میموندم.توروخدا میخواید بچه دار شید حال روحیتون رو هم در نظر بگیرید!اگه به نبودن فکر میکنید بچه نیارید راحت بذارید برید که نه خودتونو اذیت کنید نه اون طفلک اذیت شه!

عزیزم🥺

تولدت پیشاپیش مبارک

حتی اگر کاری برات نکرد به دل نگیر، منتظر نمون کسی برات کاری کنه، حق داری ولی خودت برای شادیت یه کاری کن، مثلا اون روز کار مورد علاقتو کن یا یه چیزی برای خودت بخر حتی شده یه شاخه گل، مطمئن باش این کارو کنی تاثیرش حتی از اینکه دیگران برات کاری کنن بیشتره❤️

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
عزیزم سخت نگیر .خودت یادآوریش کن.

این یادآوری چه ارزشی داره؟!نه روز زن نه دختر نه مادر نه سالگرد!حتی امسال واسه سالگردمون هم هیچ اهمیتی ندادم حتی اینستا پست هم نذاشتم

عزیزم🥺 تولدت پیشاپیش مبارک حتی اگر کاری برات نکرد به دل نگیر، منتظر نمون کسی برات کاری کنه، حق دا ...

ممنون عزیزم آره قدیما یادمه یه وقتا واسه خودم کیک درست میکردم که یادشون میومد واسم یه چیز کوچولو بگیرن!!

ممنون عزیزم آره قدیما یادمه یه وقتا واسه خودم کیک درست میکردم که یادشون میومد واسم یه چیز کوچولو بگی ...

قربونت برم بذار به حساب مشغله، مگه میشه برای خونوادت مهم نباشی، بعضیا خیلی براشون مهم نیست حتی مهم نیست برای تولد خودشون کسی کاری براشون کنه، خونواده همسر منم براشون مهم نیست خیلی، چه کسی براشون کاری کنه چه خودشون کنن

در کل به خودت ارتباط نده اعتماد به نفستو بالا ببر عزیزم 

از اول همین طور بود؟؟؟ آخه مردا مثل ما نیستن.

آره همیشه همین بود.خیلی با محبته اما این بی توجهیش اذیتم میکنه!وقتی دعوامون میشه حتی هردفعه میگم طلاق بگیریم و دعوای شدید هم میکنیم چندساعت بعدش دلش نمیاد میاد سمتم.همیشه واسه آشتی اون پا پیش میذاره اما واقعا نمیتونم بی توجهیش رو نادیده بگیرم

قربونت برم بذار به حساب مشغله، مگه میشه برای خونوادت مهم نباشی، بعضیا خیلی براشون مهم نیست حتی مهم ن ...

فدات متاسفانه من خیلی حساسم و پرتوقع!دیگه سعی میکنم واسه کسی کاری نکنم که ازشون توقعی هم نداشته باشم

فدات متاسفانه من خیلی حساسم و پرتوقع!دیگه سعی میکنم واسه کسی کاری نکنم که ازشون توقعی هم نداشته باشم

آره عزیزم همین کارو کن، کلا توقع زندگیت رو نابود میکنه

من توقعم خیلی پایینه و ناراحتی کمی دارم شکر خدا

اگر هم چیزی. پیش بیاد زود یادم میره، توهم فراموش کن آرامش زندگی خودت و دخترت رو بخاطر این چیزا بهم نزن

آره عزیزم همین کارو کن، کلا توقع زندگیت رو نابود میکنه من توقعم خیلی پایینه و ناراحتی کمی دارم شکر ...

دست خودم نیست از بچگی همینطور حساس و زودرنج بودم کسی واسم کاری نمیکرد یا حس میکردم کسی دوستم نداره زود دنیا رو سرم خراب میشد