2789

برون ریزی بعدش مقداری اتفاق میفته

چیزایی که زیر پوسته با پاکسازی درنیومد زفته رفته میاد زی پوست فکر میکنی جوش زدی

فیشال پاکسازی و استاده از ماسکها روشهای محتلف بری مشکلات پوستی.از جمله د هیدرات بودن/منافا باز/چربی یا خشکی پوست و ..

سرچ کنی هم دقیق متوجه میشی

من هر سه ماه انجام میدم

💕

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با یکبار که نه فیشال درمان نیست یک چیز روتین هست باید انجام بدی بعلاوه روتین خونگی مرتب

ولسه منفذ چیکار کنم کلا پوستم زیاد مشکل دار نیس زیادم صاف نیس برم دکتر

فیشیال پاکسازی پوست که شامل چند مرحله از جمله لایه برداری، ماساژ، بخار، هیدراته کردن، استفاده از تونر و مرطوب کننده هست. کلا که خیلی چیز جذاب و باحالیه
من که رفتم خیل خوشم اومد بخصوص قسمت ماساژ و اینکه بعدش واقعا احساس سبکی می کردم. من توصیه می کنم پیش آرایشگر نرو و متخصص پوست بری بهتره
خودم پیش متخصص پوست و مو خانم دکتر ربابه غیبی رفتم و خیلی راضیم چون تمام مراحلی که انجام میدن بر اساس نوع پوست خودته و مثل آرایشگرا از یک کرم و مرطوب کننده برای همه استفاده نمی کنن
من شماره تماس و آدرس دکتر غیبی برات میذارم

تهران، بالاتر از میدان شیخ بهایی، روبروی امداد خودرو، پلاک۷۳، واحد۵

۰۲۱۸۸۶۰۰۹۸۸

۰۲۱۸۸۶۲۸۵۲۷

برای فیشیال اصلا نرو آرایشگاه اونا میزنن پوستتو داغون میکنن

بهتره بری پیش دکتر پوست مو و زیبایی

من خودم رفتم پیش دکتر حمید ارونقی

خیلی راضی بودم... اصلا اذیت نشدم... از فیشیال صورتم هم راضی هستم

من منافذ دارم  برطرف میشه تاثیر دیدی

برا من يكم بهتر شده هر ماه ميرم از زمستون

اگه هزينش برات سخت نيست هر ماه برو

جايي ك من ميرم مناسب هست قيمتش 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
برای فیشیال اصلا نرو آرایشگاه اونا میزنن پوستتو داغون میکنن بهتره بری پیش دکتر پوست مو و زیبایی من ...

خود دكترا ك انحام نميدن دستيار دارن 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.