2777
2789

راه اندازی ی شغل با دارایی ۳۰۰ ۴۰۰ تومن  گیر کردم    نمیتونم تصمیم بگیرم و نا آگاهم  میخوام اول تحقیق کنم و بی ریسک ترین راهو انتخاب کنم 

از کی بپرسم ؟ مشاور چی ؟ چطور پیدا کنم ک تو هر دو زمینه بدونه و بتونه با توجه ب شرایطم راهنماییم کنه ن ک صرفا مشاور کنکور باشه بگه بخون بخاطر سود خودش یا مشاور کار و اینا باشه بگه بیا کار کن و ...

کمکم کنید از کی بهترین راهنمایی رو بگیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیمی خیلی سخت ادبیات خیلی اسون زیست سخت بقیش هم مث هر سال

موفق باشی به نظرم دنبال علاقت برو و پاس وایسا هرجور شده،حتی اگه سودم نکنی هیچوقت از تصمیمت پشیمون نمیشی،میتونی از یک مشاور و روانشناس که در همه ی زمینه ها فعال هست کمک بگیری در مراکز مشاوره.موفق باشی

موفق باشی به نظرم دنبال علاقت برو و پاس وایسا هرجور شده،حتی اگه سودم نکنی هیچوقت از تصمیمت پشیمون نم ...

من بزرگترین هدفم  داشتن ی شغل با جایگاه اجتماعی خیییلی بالا و بعدش در امد خوب و متغیره   برا این پزشکی رو انتخاب کردم ولی الان میگم شاید شغلی باشه بدون این همه سختی درس خوندن جایگاه و پول پزشکی رو داشته باشه اما نمیدونم چ شغل هاییه و چقد ریسک داره  و چطور باید شروع کنم ک تضمینی باشه

من بزرگترین هدفم  داشتن ی شغل با جایگاه اجتماعی خیییلی بالا و بعدش در امد خوب و متغیره   ب ...

دنبال تضمین نباش تو این جامعه،اگه درست خیلی خوبه و شاگرد اولی امسالم قبول نشدی یه سال دیگه واسه پزشکی بخون که حداقل پیرا پزشکی قبول شی،اگه متوسطی قیدشو بزن و برو دنبال همین شغلی که مد نظرته وبا تحقیق قراره پیداش کنی،هیچ جایگاهی بدون تلاش مکرر و به راحتی به دست نمیاد 

دنبال تضمین نباش تو این جامعه،اگه درست خیلی خوبه و شاگرد اولی امسالم قبول نشدی یه سال دیگه واسه پزشک ...

درسم خیلی خوبه مطمعنم انسال با دل جون بخونم میارم اما دیگه نا خوندن ندارم انگار ۲ ساله از زندگی عقب افتادم آرزومه چندییین کارو بکنم ورزشایی ک دوست دارم ادامه بدم خوانندگی ک دوست دارم و .... ولی بخاطر درس قید همشو باز مجبورم ی سال دیگه بزنم 

یعنی کاری ک من بخوام شروع کنم ممکنه تضمین نباشه